Το ιδανικό σκηνικό για το MINI Cooper S Cabrio

Το MINI Cooper S Cabrio στο Palm Springs

Το MINI Cooper S Cabrio στο Palm Springs

Το Palm Springs είναι ένα εξωτικό θέρετρο που σφύζει από ζωή στην αχανή έρημο της California. Αμέτρητοι φοίνικες, θερμές πηγές και μπλε τυρκουάζ πισίνες με θέα στις γύρω κορυφές του πάρκου Agua Caliente Indian Reservation μεταμορφώνουν αυτό το μέρος σε μια ήρεμη όαση ευεξίας. Από τον Οκτώβριο έως τον Μάιο, ένα ελαφρύ αεράκι από τα φαράγγια μεταφέρει μια ευχάριστη δροσερή αύρα στους ηλιόλουστους δρόμους της πόλης. Πολυάριθμα καφέ, μπαρ και κέντρα αναψυχής σας προσκαλούν να απολαύσετε το μοναδικό κλίμα σε μία πόλη όπου είναι διάχυτη η αίσθηση της ελευθερίας.  Έτσι λειτουργεί το laissez-faire στην Αμερική.

Μη διστάσετε να ανοίξετε την ηλεκτρική μαλακή οροφή του σπορ και κομψού MINI Cooper S Cabrio (συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km: 6,6 - 6,2 (WLTP)/συνδυασμένες εκπομπές CO2 σε g/km: 151-141 κατά το πρότυπο WLTP). Θα χρειαστούν μόλις 18 δευτερόλεπτα, ακόμα και με το αυτοκίνητο εν κινήσει με ταχύτητα έως 30 km/h. Νιώθοντας τον αέρα στα μαλλιά σας και βιώνοντας την χαρακτηριστική αίσθηση go-kart της MINI, επιτείνεται η αίσθηση ελευθερίας καθώς οδηγείτε νότια στο Palm Canyon Drive.

Το MINI Cooper S Cabrio στο Palm Springs

Ακολουθώντας δυτική πορεία σε μια διαδρομή γεμάτη στροφές, οι εικόνες με μοναδική θέα σε πολυάριθμα φαράγγια που αντικρίζει κανείς είναι εντυπωσιακές. Το αυτόματο σπορ κιβώτιο του MINI Cooper S Cabrio απογειώνει επίσης την άνετη open-air διασκεδαστική οδήγηση. Με 178 ίππους, το όχημα επιταχύνει από τα 0 στα 100 km/h σε 6,9 δευτερόλεπτα, κάνοντας τη διαδρομή προς το φαράγγι Tahquitz στους πρόποδες των βουνών San Jacinto απίστευτα γρήγορη. Λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο του Palm Springs, κατά μήκος ενός όμορφου μονοπατιού πεζοπορίας, θα βρείτε αρχαία βραχογραφήματα των ιθαγενών Cahuilla και έναν εντυπωσιακό καταρράκτη ύψους 30 μέτρων. Η δυνατότητα άμεσης επαφής με τη φύση είναι αυτή που καθιστά το Palm Springs πόλο έλξης για πολλούς επισκέπτες και περιπατητές που σπεύδουν να περιηγηθούν στα αξιοθέατα.

Το MINI Cooper S Cabrio στο Palm Springs

Ήδη από τη δεκαετία του 1930, διάσημοι αστέρες του Hollywood έβρισκαν καταφύγιο στο Palm Springs γοητευμένοι από την αγνότητα του τοπίου της ερήμου. Εδώ, μακριά από τα περίεργα βλέμματα των παπαράτσι, μπορούσαν να χαλαρώσουν σε ένα ευχάριστα ξηρό κλίμα, σε ένα εκπληκτικό σκηνικό. Δεν είναι περίεργο που εδώ βρίσκεται ο μεγαλύτερος στον κόσμο αριθμός έργων μοντέρνας αρχιτεκτονικής και κλασικού ντιζάιν που χρονολογούνται από τα μέσα του αιώνα.

Ακόμα και σήμερα, οι σύγχρονες βίλες που θυμίζουν μεγάλα μπανγκαλόου χαρακτηρίζουν την εικόνα του Palm Springs. Με τον κομψό εξοπλισμό του, το MINI Cooper S Cabrio ταιριάζει απόλυτα με το σικάτο σκηνικό της πόλης. Η γοητεία του μοντέλου τονίζεται ακόμη περισσότερο από το αποκλειστικό περίγραμμα της μάσκας και τα εμπρός και πίσω φώτα σε γυαλιστερό piano black.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top