Γιατί είναι ξεχωριστό το νέο MINI Cooper S Classic

Σπορ επιδσεις και διαχρονική σχεδίαση

Γιατί είναι ξεχωριστό το  νέο MINI Cooper S Classic

Η πέμπτη γενιά του MINI Cooper έρχεται με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο συστημάτων μετάδοσης κίνησης που περιλαμβάνει αμιγώς ηλεκτρικούς κινητήρες αλλά και αποδοτικούς βενζινοκινητήρες. Το MINI Cooper S με τέσσερις κυλίνδρους συνδυάζει έναν βενζινοκινητήρα 150 kW/204 hp με σύστημα ανάρτησης και απόσβεσης κραδασμών προσαρμοσμένο ώστε να υποστηρίζει την ευελιξία του αυτοκινήτου. Ο κινητήρας TwinPower turbo 2,0 λίτρων παράγει μέγιστη ροπή 300 Nm και προσφέρει στο όχημα επιτάχυνση από 0 σε 100 km/h σε 6,6 δευτ.

Γιατί είναι ξεχωριστό το  νέο MINI Cooper S Classic
Το MINI Cooper S διατίθεται σε τέσσερις εκδόσεις. Η έκδοση Classic εμπλουτίζεται με επιπλέον χρώματα αμαξώματος και φινιρίσματα αντίθεσης για την οροφή. Το κομψό χρώμα Ocean Wave Green τονίζει τη μινιμαλιστική σχεδίαση του εμβληματικού τρίθυρου MINI. Η οροφή που δημιουργεί αντίθεση και τα καλύμματα των καθρεφτών σε λευκό χρώμα ενισχύουν την παρουσία του MINI Cooper S.

Σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας με συχνά σταμάτα-ξεκίνα, το Active Cruise Control μειώνει τον φόρτο του οδηγού, διατηρώντας αυτόματα την απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα και παρακολουθώντας συνεχώς τον δρόμο. Το Parking Assistant που προσφέρεται στάνταρ αναγνωρίζει αυτόματα τις θέσεις στάθμευσης και αναλαμβάνει τη διαδικασία αυτόματης στάθμευσης με το πάτημα ενός κουμπιού. Εν κινήσει, ο πρώτος ολοκληρωμένος φωνητικός βοηθός της μάρκας βοηθά στον χειρισμό του MINI Interaction Unit.

Οι μικροί πρόβολοι και το κοντό καπό έρχονται σε αντίθεση με το μεταξόνιο και προσδίδουν στο όχημα τις τυπικές αναλογίες MINI. Η γκάμα τροχών περιλαμβάνει ζάντες σε μέγεθος από 16 έως 18 ίντσες.

Γιατί είναι ξεχωριστό το  νέο MINI Cooper S Classic

Στην έκδοση Classic, το cockpit χαρακτηρίζεται από μαύρες-μπλε επιφάνειες από δίχρωμο πλεκτό υλικό. Τα υψηλής ποιότητας καθίσματα Vescin σε γκρι ή μαύρο χρώμα σχηματίζουν μια εντυπωσιακή αντίθεση. Το διάτρητο μοτίβο houndstooth στην πλάτη και το κάθισμα, καθώς και οι μπλε ραφές και τα υφασμάτινα ένθετα, με σχέδια στα πλαϊνά, τονίζουν τον κομψό σχεδιασμό του εσωτερικού.

Πολυάριθμα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης αυξάνουν τα επίπεδα ασφάλειας και άνεσης στο βενζινοκίνητο MINI Cooper. Η λειτουργία Safe Exit παρακολουθεί την περιοχή γύρω από το σταθμευμένο όχημα και προειδοποιεί σε περίπτωση που πλησιάζουν χρήστες του δρόμου πριν ανοίξει η πόρτα.

 

 

-

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top