Η BMW i5 Flow NOSTOKANA είναι έργο τέχνης

Η τελευταία τεχνολογία στην αλλαγή χρώματος

Η BMW i5 Flow NOSTOKANA είναι έργο τέχνης

Το BMW Group παρουσιάζει ένα πάντρεμα τέχνης και καινοτομίας στην εικαστική έκθεση Frieze LA με τη μορφή της BMW i5 Flow NOSTOKANA. Το μοναδικό στο είδος του όχημα συνδυάζει την τεχνολογία αλλαγής χρώματος που έχει αναπτύξει η BMW με την καλλιτεχνική αφήγηση της Νοτιοαφρικανής καλλιτέχνιδας Esther Mahlangu.

Το καλλιτεχνικό δημιούργημα, με τμήματα προσκολλημένης μεμβράνης που μπορούν να ηλεκτροφορούνται, ενσωματώνει την τελευταία εξέλιξη στην τεχνολογία αλλαγής χρώματος για επιφάνειες οχημάτων σε συνεργασία με την E Ink. Η BMW i5 Flow NOSTOKANA γιόρτασε την παγκόσμια πρεμιέρα της στα εγκαίνια της έκθεσης στις 29 Φεβρουαρίου.

Το σύγχρονο έργο παραπέμπει στο BMW Art Car που σχεδίασε η Mahlangu το 1991. «Η BMW i5 Flow NOSTOKANA τιμά την ιστορία της μάρκας BMW και συνεχίζει την παράδοση της παγκόσμιας πολιτιστικής μας δέσμευσης με έναν μοναδικό τρόπο. Συνδυάζει την τέχνη και το ντιζάιν μέσω της προοδευτικής τεχνολογίας. Εδώ, η ίδια η τεχνολογία γίνεται τέχνη», σχολιάζει ο Adrian van Hooydonk, Επικεφαλής του τμήματος BMW Group Design.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top