Νέα εισαγωγική έκδοση για την BMW iX2

Δείτε επιδόσεις, αυτονομία και χρόνο φόρτισης

Νέα εισαγωγική έκδοση για την BMW iX2

Η επέλαση της BMW στον τομέα της ηλεκτρικής κινητικότητας εμπλουτίζει την premium compact κατηγορία. Μια νέα entry-level έκδοση της αμιγώς ηλεκτρικής BMW iX2 θα ξεκινήσει να πωλείται τον Μάρτιο του 2024. Η νέα BMW iX2 eDrive20 (Ο ηλεκτροκινητήρας 150 kW/204 hp στον εμπρός άξονα, προσφέρει επιτάχυνση 0 - 100 km/h σε 8,6 δευτ. και εξασφαλίζει αυτονομία 439 - 478 χιλιομέτρων στον κύκλο WLTP. Η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 170 km/h.

Νέα εισαγωγική έκδοση για την BMW iX2

Η μπαταρία υψηλής τάσης της νέας BMW iX2 eDrive20 έχει ωφέλιμη χωρητικότητα 64,78 kWh και μπορεί να φορτιστεί από πηγές ηλεκτρικής ενέργειας εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) με ισχύ έως 11 kW στάνταρ και έως 22 kW προαιρετικά. Η φόρτιση με συνεχές ρεύμα (DC) είναι δυνατή με ισχύ έως 130 kW.

Νέα εισαγωγική έκδοση για την BMW iX2

Χάρη στο εξαιρετικά αποδοτικό λογισμικό φόρτισης και τη δυνατότητα προληπτικής διαχείρισης της θερμότητας, σύντομες στάσεις αρκούν για να αυξηθεί σημαντικά η φόρτιση της μπαταρίας.

Νέα εισαγωγική έκδοση για την BMW iX2

Σε δέκα λεπτά σε σταθμό ταχείας φόρτισης, η BMW iX2 eDrive20 ανακτά ενέργεια που είναι αρκετή για να αυξήσει την αυτονομία της κατά 120 χιλιόμετρα. Η BMW iX2 eDrive20 είναι επίσης συμβατή με τη λειτουργία Plug & Charge Multi Contract, η οποία προσφέρεται στάνταρ.Από τον Μάρτιο του 2024, όλες οι εκδόσεις μοντέλων της νέας BMW X2 και της νέας BMW iX2 θα διατίθενται επίσης με εμπλουτισμένη παλέτα εξωτερικών χρωμάτων. Το Frozen Black metallic είναι μια νέα προσθήκη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top