Πότε έρχεται στην Ελλάδα το νέο Hyundai i20 N Line

Με ανανεωμένη σπορ σχεδίαση και βελτιωμένα χαρακτηριστικά

Πότε έρχεται στην Ελλάδα το νέο Hyundai i20 N Line

Oι βελτιώσεις στο νέο Hyundai  i20 N Line περιλαμβάνουν νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 17” και ανανεωμένη σχεδιαστικά μάσκα στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου. Επιπλέον, ειδικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά N Line, προσθέτουν μια ξεχωριστή αίσθηση στην εμφάνιση του οχήματος. Αυτό το μοντέλο προσφέρει μια επιλογή από εννέα χρώματα αμαξώματος, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων νέων επιλογών: Lumen Grey Pearl, Meta Blue Pearl, Vibrant Blue Pearl και Lucid Lime Metallic

Το εσωτερικό του Hyundai i20 N Line 2024
Στο εσωτερικό, η καμπίνα αποπνέει μια ατμόσφαιρα εμπνευσμένη από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό με χειριστήρια και πινελιές σε εντυπωσιακά κόκκινα και μεταλλικά φινιρίσματα. Το τιμόνι N Line, με διάτρητο δέρμα και αποκλειστικές κόκκινες ραφές, ενισχύει τόσο τη δυναμική αισθητική όσο και το κράτημα του οδηγού. Παράλληλα ο ειδικά σχεδιασμένος λεβιές ταχυτήτων, με πολυτελή δερμάτινα στοιχεία, έντονες κόκκινες πινελιές και το λογότυπο N, χρησιμεύει ως σημείο αναφοράς στην καμπίνα.

Επιπλέον, τα αντιολισθητικά σπορ πεντάλ με στοιχεία αλουμινίου και οι ραφές αντίθεσης σε όλο το εσωτερικό τονίζουν διακριτικά το σχεδιαστικό ήθος υψηλών επιδόσεων της έκδοσης N Line, ενώ τα σπορ καθίσματα με άριστη στήριξη λαιμού και πλαϊνά μαξιλάρια προσφέρουν έλεγχο και άνεση κατά την οδήγηση.

Το εσωτερικό του Hyundai i20 N Line 2024
Το νέο i20 N Line δίνει προτεραιότητα στο στυλ χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια και τη συνδεσιμότητα, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλειας με κορυφαίες δυνατότητες συνδεσιμότητας, όπως το Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) και το Lane Following Assist (LFA) για βελτιωμένη ασφάλεια. Τα προαιρετικά συστήματα ασφάλειας όπως το Parking Assist (PA) και το Blind-spot Collision-Avoidance Assist (BCA) προσφέρουν επιπλέον σιγουριά.

Το  Hyundai i20 N Line 2024

Το Smart Cruise Control (NSCC) που βασίζεται στην πλοήγηση προσαρμόζει την ταχύτητα για ασφαλέστερη οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο. Παρόμοια με τα μοντέλα i20, η πιο νέα έκδοση i20 N Line διαθέτει πανομοιότυπες βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένων USB type-C, eCall δεύτερης γενιάς που βασίζεται στο δίκτυο 4G και ενημερώσεων χαρτών Over-the-Air (OTA).

Το  Hyundai i20 N Line 2024
Η γκάμα «i» της Hyundai, που συμπεριλαμβάνει τα i10, i20 και i30, παραμένει μια δημοφιλής επιλογή για τους Ευρωπαίους πελάτες, ενσωματώνοντας ιδιότητες αριστείας, αξιοπιστίας και χρησιμότητας που εξυπηρετούν ένα ευρύ φάσμα πελατών στην καθημερινότητά τους με συνεχείς βελτιώσεις. Η i-range έχει εξελιχθεί ώστε να ενσωματώνει δυναμικά σχεδιαστικά στοιχεία, προηγμένες επιλογές συνδεσιμότητας και δέσμευση για προσβασιμότητα και άνεση, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την απήχησή της με την πάροδο του χρόνου.Η παραγωγή της σπορ έκδοσης του νέου i20 πρόκειται να ξεκινήσει τον Απρίλιο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top