BMW: Υποβολή αιτήσεων για τον διαπολιτισμικό κόμβο καινοτομίας

Πόσο είναι το χρηματικό ποσό για τους φιναλίστ

BMW: Υποβολή αιτήσεων για τον διαπολιτισμικό κόμβο καινοτομίας

Ευρισκόμενη καθημερινά στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης των διαπολιτισμικών προκλήσεων μέσω κοινωνικών καινοτομιών, η Συμμαχία Πολιτισμών των Ηνωμένων Εθνών (UNAOC) και το BMW Group, με την υποστήριξη της Accenture, ανακύκλωσαν τον κύκλο για το 2024 του κόμβου διαπολιτισμικής καινοτομίας.

Ο Διαπολιτισμικός Κόμβος Καινοτομίας θα επιλέξει έως και 10 project που εστιάζουν στην αντιμετώπιση της ξενοφοβίας και της ρητορικής μίσους, στην πρόληψη του βίαιου εξτρεμισμού, στην προώθηση της ισότητας των φύλων, στη χρήση του αθλητισμού, της τέχνης και του πολιτισμού ως εργαλείων για την προώθηση της κοινωνικής αλλαγής και την ενθάρρυνση της κοινωνικής συμπερίληψης καθώς και στην οικοδόμηση κοινωνιών χωρίς αποκλεισμούς και με συνοχή.

Όσοι επιλεγούν θα λάβουν τις εξής παροχές:

Οικονομική υποστήριξη για βιώσιμη ανάπτυξη: Κάθε φιναλίστ θα λάβει έως και 20.000 δολάρια για να προωθήσει τη βιωσιμότητα του project του και να επιταχύνει τον αντίκτυπο του έργου του.

Ετήσιο πρόγραμμα ανάπτυξης ικανοτήτων: Όσοι επιλεγούν θα επωφεληθούν επίσης από μια σειρά εργαστηρίων ανάπτυξης ικανοτήτων διάρκειας ενός έτους, στοχευμένης υποστήριξης και εξατομικευμένης καθοδήγησης που παρέχονται από την UNAOC και το BMW Group, με την υποστήριξη της Accenture.

Πρόσβαση και συμμετοχή σε μια παγκόσμια πλατφόρμα ηγεσίας : Οι επιλεγέντες θα έχουν την ευκαιρία να επεκτείνουν τις σφαίρες επιρροής τους, να συνεργαστούν με άλλους φορείς αλλαγής και να λάβουν μέρος σε περιφερειακές και διεθνείς εκδηλώσεις, αποτελώντας μέρος ενός παγκόσμιου δικτύου ηγεσίας.

Για την υποβολή συμμετοχής, διαβάστε τα κριτήρια επιλεξιμότητας και συμπληρώστε την αίτησή σας το αργότερο έως τις 5 μ.μ. (EDT) της 25ης Μαρτίου 2024 στη διεύθυνση: http://www.interculturalinnovation.org/application-process

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top