Χρυσό βραβείο για το Continental UltraContact NXT

Πρότυπο ανακύκλωσης

Χρυσό βραβείο για το Continental UltraContact NXT

Με το «Χρυσό» βραβείο, στην κατηγορία «Automotive & Transport / Cars Accessories» των International Design Awards 2023 (IDA) βραβεύθηκε πρόσφατα το UltraContact NXT της Continental! Με έως και 65% ανανεώσιμα, ανακυκλωμένα και πιστοποιημένα με ισοζύγιο μάζας υλικά ISCC Plus, το UltraContact NXT είναι το πιο βιώσιμο ελαστικό παραγωγής της εταιρείας, μέχρι σήμερα.  

Χρυσό βραβείο για το Continental UltraContact NXT

Το σχεδιαστικό όραμα της Continental ήταν να αναπαραστήσει οπτικά τη βιώσιμη αποστολή του UltraContact NXT. Αυτό αποτυπώθηκε σχεδιαστικά, με ένα 3D φύλλο – σύμβολο, που υπάρχει στο πλαϊνό του ελαστικού. Επιπλέον, η σχεδίαση του πέλματος δεν είναι μόνο τεχνικά βελτιστοποιημένη, αλλά υποστηρίζει και την εμπιστοσύνη στο προϊόν μέσω του χαρακτήρα του. Σχεδιαστικές λεπτομέρειες, όπως το απαλό σχήμα των εγκάρσιων αυλακώσεων και οι άκρες των μπλοκ του πέλματος υποστηρίζουν, μεταξύ άλλων, την εξαιρετική συμπεριφορά του στην τριβή. Έτσι,  σχεδιασμός και τεχνολογία συντονίζονται τέλεια. 

Χρυσό βραβείο για το Continental UltraContact NXT

Τα Διεθνή Βραβεία Σχεδιασμού (IDA) παρουσιάζονται ετησίως από το 2007, για να αναγνωρίζουν, να γιορτάζουν και να προωθούν εταιρείες με εξαιρετικό σχεδιαστικό όραμα και να ανακαλύψουν ανερχόμενα ταλέντα στους τομείς της αρχιτεκτονικής, του εσωτερικού σχεδιασμού, των προϊόντων, των γραφικών τεχνών και του σχεδιασμού της μόδας παγκοσμίως.

Η κριτική επιτροπή, που αποτελείται από κορυφαίους ειδικούς στους τομείς της αρχιτεκτονικής, της μόδας, του εσωτερικού σχεδιασμού και της γραφιστικής, αξιολογεί κάθε έργο σύμφωνα με αυστηρά κριτήρια όπως η καινοτομία, η αισθητική, η λειτουργικότητα και η οικολογική συμβατότητα. Μόνο το 2023, η κριτική επιτροπή αξιολόγησε χιλιάδες υποβολές, από σχεδόν 80 χώρες. 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top