Η νέα BMW M4 Coupe και η νέα BMW M4 Cabrio

Με αγωνιστικές επιδόσεις

Η νέα BMW M4 Coupe και η νέα BMW M4 Cabrio

Περισσότερη ισχύς, πιο αιχμηρά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, νέες επιλογές εξατομίκευσης και ψηφιακές καινοτομίες: Με διαρκείς εξελίξεις σε τομείς που σχετίζονται με μία αποκλειστική εμπειρία επιδόσεων, η BMW M GmbH συνεχίζει το success story των best seller της στην premium μεσαία κατηγορία.

Η νέα BMW M4 Coupe και η νέα BMW M4 Cabrio

Η μέγιστη ισχύς του εξακύλινδρου κινητήρα που χρησιμοποιεί τόσο η νέα BMW M4 Competition Coupé με M xDrive όσο και η νέα BMW M4 Competition Cabrio με M xDrive έχει αυξηθεί από 375 kW/510 hp σε 390 kW/530 hp στις 6.250 στροφές ανά λεπτό. Ο ακόμα πιο εξελιγμένος κινητήρας παράγει μέγιστη ροπή 650 Nm σε ένα διευρυμένο εύρος περιστροφής του κινητήρα από τις 2.750 έως και τις 5.730 σ.α.λ. 

Η νέα BMW M4 Coupe και η νέα BMW M4 Cabrio

Επιπλέον, τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού μπορούν να ελέγχονται μέσω του πλήκτρου M Mode στην κεντρική κονσόλα, ώστε να διασφαλίζεται η συναρπαστική εμπειρία οδήγησης ενός σπορ αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων. Για παράδειγμα, στην προαιρετικά διαθέσιμη λειτουργία οδήγησης TRACK, η οποία έχει σχεδιαστεί για χρήση σε πίστα, όλα τα συστήματα άνεσης και ασφάλειας απενεργοποιούνται προσωρινά.

Η νέα BMW M4 Coupe και η νέα BMW M4 Cabrio

Ενώ η νέα BMW M4 Competition Coupé με M xDrive επιταχύνει από τα 0 στα 100 km/h σε 3,5 δευτερόλεπτα, η νέα BMW M4 Competition Cabrio με M xDrive χρειάζεται αντίστοιχα 3,7 δευτερόλεπτα. Όλες οι εκδόσεις της νέας BMW M4 Coupé και της BMW M4 Cabrio επιτυγχάνουν τελική ταχύτητα που περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h. Αυτή η τιμή μπορεί να αυξηθεί στα 280 km/h με το προαιρετικό M Driver's Package (BMW M4 Competition Cabrio με M xDrive) ή στα 290 km/h αντίστοιχα.

Η νέα BMW M4 Coupe και η νέα BMW M4 Cabrio

Η νέα BMW M4 Coupé και η νέα BMW M4 Cabrio αναδεικνύουν τώρα ακόμη πιο έντονα τα αγωνιστικά γονίδια αυτών των σπορ μοντέλων. Nέοι προβολείς, πίσω φώτα λέιζερ, σφυρήλατες ζάντες ελαφρού κράματος M με νέα σχεδίαση, τιμόνια και εσωτερικές επενδύσεις, καθώς και το BMW Operating System 8.5 σηματοδοτούν τις νέες εξελίξεις για το M.Y. 2024.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top