Η Κia είναι έτομη να παρουσιάσει νέα ηλεκτρικά μοντέλα

Έρχεται και το νέο Robotaxi

Η Κia είναι έτομη να παρουσιάσει νέα ηλεκτρικά μοντέλα

Η Kia θα δημιουργήσει ένα οικοσύστημα που θα ευνοεί την αλληλεπίδραση μεταξύ των PBV, διασφαλίζοντας παράλληλα τη συνοχή του σχεδιασμού σε όλα τα οχήματα. Με εκτεταμένη αρθρωτή δομή - συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας κοινής χρήσης χαρακτηριστικών σε όλα τα οχήματα - τα PBV θα ενισχύσουν την ευελιξία, ανοίγοντας απεριόριστες δυνατότητες για την κάλυψη των αναγκών τόσο των επιχειρήσεων όσο και των ιδιωτών. 

Σε πρώτη φάση, θα είναι διαθέσιμες διάφορες εκδόσεις του PV5, συμπεριλαμβανομένων των εκδόσεων Basic, Van, High Roof και Chassis Cab. Στο μέλλον, η Kia σχεδιάζει επίσης να παρουσιάσει ένα μοντέλο Robotaxi που αναπτύχθηκε με την Motional (κοινοπραξία μεταξύ της HMG και της Aptiv), το οποίο στοχεύει να προσφέρει μια επαναστατική αυτόνομη εμπειρία κλήσης για τους επιβάτες. 

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης φάσης, η συμβίωση του οικοσυστήματος PBV θα συμπληρωθεί από δύο ακόμη μοντέλα, το «PV7» και το «PV1». 

1) PV7 - Το μεγαλύτερο μέλος της γκάμας χαρακτηρίζεται από αυξημένο χώρο στο εσωτερικό, μεγαλύτερη αυτονομία και βελτιωμένες λειτουργίες. 

2) PV1 - Το μικρότερο της γκάμας είναι βελτιστοποιημένο για ευέλικτες και μικρών αποστάσεων μεταφορές logistics, χρησιμοποιώντας μονάδες οδήγησης για την ελαχιστοποίηση της ακτίνας στροφής ακόμη και σε στενούς χώρους. 

3) Αρθρωτή δομή PBV - Ένα ολοκληρωμένο σύστημα ραγών στην οροφή, το δάπεδο και τα πλαϊνά, καθώς και στο εξωτερικό, επιτρέπουν την αβίαστη προσαρμογή του οχήματος ώστε να ανταποκρίνεται στις ατομικές ανάγκες των πελατών. Το σύστημα αυτό επιτρέπει την απρόσκοπτη μεταφορά εμπορευμάτων και αντικειμένων μεταξύ οχημάτων, με τη χρήση ντουλαπιών και πλαισίων. Οι «ράγες» εντός αυτού του οικοσυστήματος απλοποιούν τη μετακίνηση αντικειμένων μεταξύ οχημάτων, ενώ ο αρθρωτός σχεδιασμός των «πλακιδίων» και τα λειτουργικά αξεσουάρ, όπως ηχεία και ράφια, προσφέρουν απεριόριστη ευελιξία για ένα ευρύ φάσμα σεναρίων. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top