Οι ΜΑΧΙ πωλήσεις του MINI

Δείτε πόσα αυτοκίνητα πούλησε η MINI το 2023

Οι ΜΑΧΙ πωλήσεις του MINI

Τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα αποτελούν πλέον το 15,3% των συνολικών πωλήσεων MINI για το 2023. Οι πωλήσεις ηλεκτροκίνητων οχημάτων (συμπεριλαμβανομένων των plug-in υβριδικών) αντιπροσωπεύουν το 20,8% των συνολικών πωλήσεων MINI.

Δείτε πόσα αυτοκίνητα πούλησε η MINI το 2023

Μάλιστα οι πωλήσεις αναμένονται να γίνουν καλύτερες καθώς έρχονται τα νέα μοντέλα.Κατά το τελευταίο πλήρες έτος διάθεσής της, η τρέχουσα γενιά MINI παρουσίασε μια άνοδο των πωλήσεων το 2023, οι οποίες ανήλθαν σε 295.474 οχήματα, σημειώνοντας αύξηση 0,9% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος. Η αύξηση αυτή καταδεικνύει την σταθερή απήχηση και ακαταμάχητη έλξη που ασκούν στους καταναλωτές παγκοσμίως τα σημερινά 3-θυρα και 5-θυρα MINI, το MINI Cabrio, το MINI Countryman και το MINI Clubman, τα οποία εμπλουτίστηκαν με ειδικές και περιορισμένης παραγωγής εκδόσεις για το τέλος του κύκλου ζωής τους.

Δείτε πόσα αυτοκίνητα πούλησε η MINI το 2023

Το MINI John Cooper Works 1to6, με περιορισμένο αριθμό 999 αντιτύπων, σηματοδότησε το τελευταίο MINI John Cooper Works με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Το μοντέλο έκανε το ντεμπούτο του στον 24ωρο αγώνα του Nürburgring, κατακτώντας μια θέση στο βάθρο. Η έκδοση MINI Clubman Final Edition με 1.969 οχήματα υψηλών προδιαγραφών σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής για το Clubman.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top