Ο J.A. Bayona είναι ο νέος CUPRA Αmbassador

Αναδεικνύει τα δημιουργικά ταλέντα

Ο J.A. Bayona είναι ο νέος CUPRA Αmbassador

Η CUPRA πρόσθεσε στο Tribe της ένα νέο μέλος, τον Ισπανό σκηνοθέτη και παραγωγό J.A. Bayona, που είναι ο νέος CUPRA Αmbassador που θα προωθήσει τη δημιουργικότητα και την καινοτομία. Η CUPRA, που είναι ήδη ο επίσημος αυτοκινητιστικός συνεργάτης του Διεθνούς Φεστιβάλ Φανταστικού Κινηματογράφου, με αυτή τη συνεργασία ενισχύει ακόμα περισσότερο τον σύνδεσμο με τον κόσμο της μεγάλης οθόνης.  

Ο J.A. Bayona είναι ο νέος CUPRA Αmbassador

Γεννημένος και μεγαλωμένος στη Βαρκελώνη ο J.A. Bayona είναι ένας από τους νεότερους σκηνοθέτες με διεθνή καριέρα. Έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με την ταινία Orphanage (2007) με πρώτη επίσημη προβολή στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες και κέρδισε επτά βραβεία Goyas, μαζί με αυτό του καλύτερου νέου σκηνοθέτη. Με την ταινία Impossible (2012) κέρδισε 5 βραβεία Goya ενώ η πρωταγωνίστρια Naomi Watts έλαβε υποψηφιότητα για Oscar.

Η CUPRA ξεκίνησε την ανεξάρτητη πορείας της το 2018 με στόχο να προκαλέσει το status quo και μέσα σε μόλις 5 χρόνια έχει κερδίσει περισσότερα από 165 διεθνή βραβεία και είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μάρκες στην Ευρώπη. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top