Γιατί είναι ξεχωριστό το εσωτερικό του MINI Countryman S ALL4

Μιλάτε και σας απαντάει

Γιατί είναι ξεχωριστό το ταμπλό του MINI Countryman S ALL4

Στο εσωτερικό του νέου MINI Countryman S ALL4, καθαρά σχήματα υπογραμμίζουν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα. Το ταμπλό με το δίχρωμο ύφασμα δημιουργεί μια νέα και ιδιαίτερα οικεία αίσθηση χώρου.

Το MINI Countryman S ALL4 2024

Η πανοραμική γυάλινη οροφή φέρνει περισσότερο φως στο εσωτερικό, ενώ τα υψηλής ποιότητας comfort καθίσματα προσφέρουν άνεση συγκρατώντας συγχρόνως ιδανικά το σώμα των επιβατών.

Το εσωτερικό του MINI Countryman S ALL4 2024

Στο cockpit του MINI Countryman, δεσπόζει η στρογγυλή οθόνη OLED υψηλής ανάλυσης. Με διάμετρο 240 mm και γυάλινη επιφάνεια υψηλής ποιότητας, ο πίνακας οργάνων θέτει νέα πρότυπα. Για τον άνετο χειρισμό των συστημάτων ενημέρωσης/ψυχαγωγίας και υποβοήθησης, η μονάδα MINI Interaction Unit μεταφέρθηκε πιο κοντά στον οδηγό και τον συνοδηγό.

 

Το εσωτερικό του MINI Countryman S ALL4 2024

Με το νέο MINI Operating System 9, όλες οι λειτουργίες του οχήματος μπορούν να ελέγχονται διαισθητικά μέσω αφής ή φωνητικών βοηθών.

Το εσωτερικό του MINI Countryman S ALL4 2024

Τα υψηλής ποιότητας υλικά, η καινοτόμος τεχνολογία και ο ανεξάρτητα ρυθμιζόμενος φωτισμός δημιουργούν μια εμπειρία οδήγησης που ικανοποιεί τις αισθήσεις. Ένα από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του νέου MINI Countryman είναι τα MINI Experience Modes. Κάθε Mode έχει τη δική του σχεδιαστική ταυτότητα με ανάλογο εσωτερικό φωτισμό.

Το εσωτερικό του MINI Countryman S ALL4 2024

Με μία μόνο εντολή, το cockpit μεταμορφώνεται και αναδεικνύονται οι διαφορετικές πτυχές του χαρισματικού και περιπετειώδους χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Νέοι, ειδικής σύνθεσης ήχοι εμπλουτίζουν με συναίσθημα την οδηγική εμπειρία MINI και δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα σε συνάρτηση με τις εξατομικευμένες ρυθμίσεις οδήγησης.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top