Προ των πυλών το Seajets 42ο Ράλλυ Παλάδιο

Οι δύσκολες ειδικές διαδρομές

Προ των πυλών το Seajets 42ο Ράλλυ Παλάδιο

Το Seajets 42ο Ράλλυ Παλάδιο το οποίο διεξάγεται στις 2 Δεκεμβρίου, προσμετρά στο Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδος, αποτελώντας τον τέταρτο και τελευταίο γύρο του συγκεκριμένου θεσμού, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί τον επίλογο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων, για το Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου Ιστορικών Αυτοκινήτων καθώς και για το Κύπελλο Ράλλυ Legends. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι για μία ακόμη χρονιά αρωγός στην προσπάθεια του Αθλητικού Σωματείου Start Line, με τον αγώνα να διοργανώνεται υπό την αιγίδα των Δήμων Μάνδρας - Ειδυλλίας και Μεγαρέων.

Προ των πυλών το Seajets 42ο Ράλλυ Παλάδιο

Ο φετινός αγώνας περιλαμβάνει τις ειδικές διαδρομές “Αλεποχώρι” (4,20 χιλιόμετρα), “Άγιος Ιωάννης-Μέγαρα” (8,15 χιλιόμετρα) και “Μελετάκι” (8,08 χιλιόμετρα) οι οποίες θα επαναληφθούν δύο φορές με τα συνολικά αγωνιστικά χιλιόμετρα των έξι ειδικών διαδρομών του Seajets 42ου Ράλλυ Παλάδιο να φτάνουν τα 40,86.

Προ των πυλών το Seajets 42ο Ράλλυ Παλάδιο

Η πλατεία Γκλιάτη στη Μάνδρα Αττικής θα φιλοξενήσει την εκκίνηση και τον τερματισμό του αγώνα, ενώ η απονομή στους νικητές θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Μάνδρας. Παράλληλα στην πλατεία Γκλιάτη θα βρίσκεται και ο χώρος του Service Park. Ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος θα πραγματοποιηθεί στην τοποθεσία MR KTEO, Πειραιώς 29-31 στο Μοσχάτο Αττικής την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου από τις 18:30 έως τις 21:30, με τις αναγνωρίσεις να λήγουν επίσης την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου ώρα 16:00.Οι δηλώσεις συμμετοχής στον αγώνα συνεχίζονται μέσω ΣΔΔΑ με καταληκτική ημερομηνία αυτή της 24 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 23:59.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top