Η Honda CBR600RR του 2024 είναι εδώ

Τα χαρακτηριστικά που κάνουν την διαφορά

Η Honda CBR600RR του 2024 είναι εδώ

Η πολυαγαπημένη CBR600RR έχει χαράξει μια ένδοξη αγωνιστική πορεία, με πολυάριθμες νίκες και διακρίσεις.Το μεσαίου κυβισμού «κόσμημα» της Honda στη supersport κατηγορία, επιστρέφει στην Ευρώπη, έτοιμο να ξεδιπλώσει τις δυνατότητές του στο δρόμο αλλά και την πίστα. Ο εν σειρά, τετρακύλινδρος 16V με 2ΕΕΚ κινητήρας του αποδίδει 121 Ps (89Kw) στις 14.250 σαλ. και διαθέτει μονόδρομο συμπλέκτη ολίσθησης/υποβοήθησης (assist/slipper) και quickshifter στο στάνταρ εξοπλισμό.

Το σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης Γκαζιού - Throttle By Wire (TBW) - που προέρχεται από την RC213V-S – σε συνεργασία με τη Μονάδα Μέτρησης Αδράνειας (IMU) έξι αξόνων της Bosch, παρέχουν 3 default προφίλ οδήγησης, καθώς και δύο USER modes με δυνατότητα παραμετροποίησης της ισχύος (Engine Power), του φρένου του κινητήρα (Engine Brake), του Wheelie Control και του HSTC 9 επιπέδων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του αναβάτη. Το Cornering ABS και το Rear Lift Control περιλαμβάνονται επίσης στο πακέτο ηλεκτρονικών βοηθημάτων.

Το σύστημα ανάρτησης εξοπλίζεται με ανεστραμμένο πιρούνι Showa SFF-BP USD 41 χλστ. και πίσω αμορτισέρ της Showa με μοχλικό Pro-Link. Δύο,ακτινικά τοποθετημένες τετραπίστονες δαγκάνες επενεργούν σε πλευστούς δίσκους 310mm. Στοχεύοντας στην επίτευξη της βέλτιστης αεροδυναμικής απόδοσης στην κατηγορία, ο σχεδιασμός της μοτοσυκλέτας περιλαμβάνει αεροδυναμικά πτερύγια (winglets) που παράγουν άφθονη κάθετη δύναμη. Μία έγχρωμη οθόνη TFT ολοκληρώνει το βασικό εξοπλισμό. Προαιρετικά, διατίθεται ένα Race Kit της HRC, αποκλειστικά για χρήση στην πίστα.

Όπως όλες οι supersport μοτοσυκλέτες της Honda, η 24YM CBR600RR θα διατίθεται στην κλασική τριχρωμία Grand Prix Red της HRC και σε stealthy απόχρωση Matt Ballistic Black Metallic.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top