Οι τιμές του νέου Toyota C-HR στην Ελλάδα

Όλη η γκάμα των εκδόσεων

Οι τιμές του νέου Toyota C-HR στην Ελλάδα

Το νέο Toyota C-HR δημιουργήθηκε ειδικά για τις προσδοκίες των Ευρωπαίων πελατών έχοντας σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και κατασκευαστεί στη Γηραιά Ήπειρο, αξιοποιώντας εξελίξεις σε θέματα καινοτομιών, μεταξύ των οποίων δεδομένα σε πραγματικό χρόνο από οδηγούς σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο.

Οι τιμές του νέου Toyota C-HR στην Ελλάδα

Ο νέος πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών παρέχει ευανάγνωστες πληροφορίες που προσαρμόζονται στις προτιμήσεις του οδηγού.· Η αναβαθμισμένη εμπειρία πολυμέσων περιλαμβάνει cloud σύστημα πλοήγησης, φωνητικό βοηθό, Over The Air (OTA) ενημερώσεις λογισμικού και ασύρματη συνδεσιμότητα smartphone.

Οι τιμές του νέου Toyota C-HR στην Ελλάδα

Η γκάμα του νέου Toyota C-HR περιλαμβάνει τις εκδόσεις Hybrid 140, Hybrid 200 και Hybrid 200 AWD-i και Plug-in Hybrid 220. Το Hybrid 140 διαθέτει έναν αποδοτικό κινητήρα 1.8 λίτρων με ισχύ 140 DIN hp. Για μία ακόμα πιο συναρπαστική οδηγική εμπειρία, το Hybrid 200 αποδίδει ισχύ 197 DIN hp και ροπή 190Nm. Η έκδοση Hybrid 200 AWD-i φέρνει την σιγουριά της τετρακίνησης στην γκάμα. Ένας συμπαγής ηλεκτροκινητήρας-γεννήτρια με υψηλή ροπή στον πίσω άξονα παρέχει περισσότερη ισχύ και ροπή.

Οι τιμές του νέου Toyota C-HR στην Ελλάδα

Το νέο Toyota C-HR θέτει για άλλη μια φορά νέα δεδομένα στην κατηγορία των C-SUV, σε κάθε επίπεδο, προσφέροντας ένα μοναδικό σύνολο ποιότητας, τεχνολογίας, εξοπλισμού και ασφάλειας, από την πρώτη του έκδοση, γεγονός που του προσδίδει την πιο ισχυρή σχέση αξίας-τιμής.

Οι τιμές του νέου Toyota C-HR στην Ελλάδα

Με τιμή εκκίνησης τα 29.300€, η έκδοση C-ULT ενσωματώνει στον βασικό της εξοπλισμό τεχνολογία αιχμής με πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 12.3’’, σύστημα πολυμέσων Toyota Smart Connect με οθόνη αφής 8.0’’, πλήθος συνδεδεμένων και απομακρυσμένων υπηρεσιών, όπως το Cloud σύστημα πλοήγησης και η ρύθμιση της θερμοκρασίας της καμπίνας από το smartphone, ασύρματη ενσωμάτωση smartphone, πλήρως LED φωτιστικά σώματα, καθώς και την 5η γενιά Toyota Hybrid Electric αλλά και την πιο προηγμένη έκδοση του Toyota T-Mate με το σύστημα ανίχνευσης τυφλού σημείου (BSM) στον βασικό του εξοπλισμό.

Οι τιμές εκκίνησης για την κάθε έκδοσης είναι οι εξής:
Toyota C-HR 1.8 HEV από 29.300 €
Toyota C-HR 2.0 HEV από 35.270 €
Toyota C-HR 2.0 HEV AWD-i από 37.207 €
Toyota C-HR 2.0 PHEV από 39.470 €

Οι τιμές του νέου Toyota C-HR στην Ελλάδα

Οι παραγγελίες έχουν ξεκινήσει, ενώ ήδη τα πρώτα αυτοκίνητα είναι καθ’ οδόν για τις εκθέσεις του εξουσιοδοτημένου Δικτύου Εμπόρων Toyota και τις πρώτες παραδόσεις πελατών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top