Αγωνιστικοί τροχοί της BMW για καλύτερες επιδόσεις

Νέοι τροχοί με κεντρικό μπουλόνι από το πρόγραμμα BMW M Performance Parts

Νέοι τροχοί με κεντρικό μπουλόνι από το πρόγραμμα BMW M Performance Parts

Με βελτιστοποιημένο βάρος, σπορ σχεδιασμό και τεχνολογία προσαρμοσμένη από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, οι τροχοί με κεντρικό μπουλόνι συνδέονται απευθείας με το ρουλεμάν τονίζοντας τον υψηλών επιδόσεων χαρακτήρα των οχημάτων που εξοπλίζουν.

Οι τροχοί με κεντρικό μπουλόνι αναπτύχθηκαν για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς επιτρέπουν τις πολύ γρήγορες αλλαγές τους και, κατά συνέπεια, σύντομα pit stop. Αντί των συνηθισμένων πέντε μπουλονιών, κάθε τροχός συνδέεται με την πλήμνη του με ένα μόνο κεντρικό μπουλόνι. Η εξαιρετικά σταθερή σύνδεση εξασφαλίζεται κατά την τοποθέτηση τους με την εφαρμογή ροπής που φτάνει τα 930 Nm. Αυτή η τεχνολογία όχι μόνο προδίδει ξεκάθαρα το αγωνιστικό DNA κατά την αλλαγή των τροχών, αλλά μειώνει επίσης τις περιστρεφόμενες μάζες και βελτιστοποιεί την αποκλειστική εμφάνιση μέσω ενός διακριτικού σχεδιασμού στην περιοχή της πλήμνης.

Οι τροχοί M Performance με κεντρικό μπουλόνι για τα μοντέλα BMW M2, BMW M3 και BMW M4 προσφέρονται ως στάνταρ σετ με διαφορετική διάμετρο εμπρός και πίσω - και συγκεκριμένα στις 19 ίντσες για τον εμπρός άξονα και στις 20 για τον πίσω. Οι ελαφριές σφυρήλατες ζάντες με ακτίνες σε σχέδιο σχήματος Y και ματ χρώμα Jet Black, φέρουν την επιγραφή M Performance και συνδυάζονται με ελαστικά διαστάσεων 275/35 ZR19 για τον εμπρός και 285/30 ZR20 για τον πίσω άξονα.

Στην περίπτωση της ειδικής έκδοσης BMW 3.0 CSL, που παρουσιάστηκε με την ευκαιρία της 50ής επετείου της BMW M GmbH και πωλείται σε περιορισμένη έκδοση 50 αντιτύπων, αποτελούν μέρος της ειδικά προσαρμοσμένης τεχνολογίας πλαισίου υψηλών επιδόσεων για χρήση σε πίστα. Επί του παρόντος, οι τροχοί BMW M Performance με κεντρικό μπουλόνι προσφέρονται στο πρόγραμμα γνήσιων Αξεσουάρ BMW για την BMW M2  καθώς και για όλες τις εκδόσεις των BMW M3 Sedan, BMW M4 Coupe και BMW M4 Cabrio.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top