Τι ξεχωριστό έχει το νέο Kymco Sky Town

Πότε έρχεται το νέο scooter GT

Τι ξεχωριστό έχει το νέο Kymco Sky Town

Η καρδιά της παγκόσμιας αγοράς χτυπά σε παλμούς χαμηλού κυβισμού και η Kymco ανταποκρίνεται στο κάλεσμά της με την παρουσίαση του Sky Town, ενός scooter GT που θα κυκλοφορεί στις πόλεις από το 2024 με έμβλημα το τρίπτυχο ευχρηστία, οικονομία, αξιοπιστία.

Ο πίνακας οργάνων του νέου Kymco Sky Town

Το νέο Sky Town είναι εξοπλισμένο με μια ευμεγέθη έγχρωμη ψηφιακή οθόνη LCD, η οποία είναι εξαιρετικά διακριτή κάτω από κάθε συνθήκη, προσφέροντας παράλληλα στον αναβάτη όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες. Η σέλα είναι μεγάλη και άνετη για δύο, ενώ από κάτω της υπάρχει χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει άνετα ένα fullface κράνος.

Το νέο Kymco Sky Town

Οι κινητήρας των 125 και 150cc που χρησιμοποιεί το Sky Town είναι εντελώς νέοι, με στοχευμένες και συγκεκριμένες παρεμβάσεις να έχουν κάνει την ψύξη πιο αποτελεσματική, με μεγάλο όφελος στην αξιοπιστία και τη μέση διάρκειας ζωής, ακόμη και όταν υπόκεινται σε ιδιαίτερα έντονη και σκληρή χρήση. Μεταξύ των νέων χαρακτηριστικών τους ξεχωρίζει ένας νέος επικεφαλής εκκεντροφόρος με ασύμμετρη μορφή, που έχει σχεδιαστεί για να επιτυγχάνει εξαιρετικές επιδόσεις και ταυτόχρονα να μειώνει την κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων. Με έγκριση Euro5+, οι νέοι κινητήρες των 125 και 150cc έχουν ισχύ 11 και 11,5 ίπποι αντίστοιχα και σε συνδυασμό με το ιδιαίτερα χαμηλό βάρος των 117,5 κιλών είναι ικανοί να προσφέρουν δυνατές επιταχύνσεις και ρεπρίζ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top