Αυτό είναι το νέο MINI John Cooper Works Countryman

Σε όλα είναι καλύτερο από πριν

Αυτό είναι το νέο MINI John Cooper Works Countryman

Τα μοντέλα MINI John Cooper Works ανέκαθεν φημίζονταν για τις συναρπαστικές επιδόσεις τους. Με τον τετρακύλινδρο κινητήρα των 2,0 λίτρων, το νέο MINI John Cooper Works Countryman προσφέρει ακριβώς αυτή την ξεχωριστή οδηγική εμπειρία. Η νέα γενιά του ευρύχωρου all-rounder μοντέλου έχει μεγαλώσει αισθητά και προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ευρυχωρία, άνεση και ασφάλεια. Επιπλέον, χάρη στο σύστημα τετρακίνησης ALL4, είναι εξαιρετικά ικανό και εκτός δρόμου.

Το MINI John Cooper Works Countryman 2023
Το νέο MINI John Cooper Works Countryman διαθέτει μία στητή και μινιμαλιστική σιλουέτα που υποδηλώνει ευελιξία, αξιοπιστία και δίψα για περιπέτεια. Το λογότυπο John Cooper Works έχει επίσης επανασχεδιαστεί με πιο μοντέρνες και καθαρές γραμμές. Για πρώτη φορά χρησιμοποιείται στο νέο MINI John Cooper Works Countryman το λογότυπο στο κλασικό μαύρο, κόκκινο και λευκό χρώμα.

Το MINI John Cooper Works Countryman 2023
Στο εσωτερικό η κεντρική οθόνη OLED υψηλής ανάλυσης φιλοξενεί όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες. Εδώ, ο οδηγός μπορεί επίσης να επιλέξει τα νέα MINI Experience Modes και να ρυθμίσει την επιθυμητή ατμόσφαιρα μέσα στην καμπίνα χρησιμοποιώντας ειδικά σχεδιασμένα φόντα και ήχουςΕπιπλέον, υπάρχει δυνατότητα χειρισμού διαφόρων λειτουργιών, όπως πλοήγησης, τηλεφώνου και ψυχαγωγίας, με φωνητικές εντολές. Η αλληλεπίδραση μέσω φωνητικού ελέγχου πραγματοποιείται στην στρογγυλή οθόνη OLED με τη μορφή animation, γραφικών στοιχείων, τυπογραφίας και ενός avatar.

Το MINI John Cooper Works Countryman 2023

Παράλληλα με την καλαίσθητη εξωτερική του σχεδίαση, το MINI John Cooper Works Countryman έχει συντελεστή οπισθέλκουσας μόλις 0,26, γεγονός που το καθιστά ένα από τα πιο αεροδυναμικά αυτοκίνητα της κατηγορίας του. Αυτό βοηθά τον κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 221 kW/300 hp, να επιταχύνει το αυτοκίνητο από τα 0 στα 100 km/h σε μόλις 5,4 δευτερόλεπτα. Η ροπή των 400 Nm και η τελική ταχύτητα των 250 km/h εξασφαλίζουν μια συναρπαστική οδηγική εμπειρία.

Το στάνταρ σύστημα τετρακίνησης κατανέμει την ισχύ με ακρίβεια και αξιοπιστία σε όλες τις οδηγικές συνθήκες. Ένα σύστημα πέδησης υψηλής απόδοσης με δαγκάνες φρένων σε χρώμα Chili Red εξασφαλίζει ισχυρή και ακριβή επιβράδυνση. 

Το MINI John Cooper Works Countryman 2023 
Το νέο MINI JCW Countryman διαθέτει συνολικά 12 αισθητήρες υπερήχων και τέσσερις κάμερες surround-view που υποστηρίζουν τα καινοτόμα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και επιτρέπουν τη μερικώς αυτοματοποιημένη οδήγηση επιπέδου 2 στο προαιρετικό πακέτο Driving Assistant Professional. Το σύστημα υποβοήθησης μπορεί να ανιχνεύει τα κενά στην κυκλοφορία που είναι απαραίτητα για την αλλαγή λωρίδας καθώς το όχημα κατευθύνεται προς μια έξοδο και ρυθμίζει τη βέλτιστη ταχύτητα για την υποβοηθούμενη αλλαγή λωρίδας. Για πρώτη φορά, οι οδηγοί του MINI Countryman μπορούν να αφήσουν το τιμόνι σε διαδρομές που μοιάζουν με αυτοκινητόδρομο με ταχύτητες έως 60 km/h, υπό την προϋπόθεση ότι συνεχίζουν να παρακολουθούν προσεκτικά την κυκλοφορία και είναι έτοιμοι να επέμβουν ανά πάσα στιγμή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top