Το Kia EV4 αποδεικνύει ότι τα sedan δεν έχουν...πεθάνει 

 Επαναπροσδιορίζοντας την ουσία του EV sedan

Το Kia EV4 αποδεικνύει ότι τα sedan δεν έχουν...πεθάνει 

Το Concept Kia EV4 αντιπροσωπεύει την καθαρότητα του πυλώνα «Power to Progress» της σχεδιαστικής φιλοσοφίας «Opposites United United United». Αυτή η προσέγγιση προάγει τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων που καθιερώνουν νέα πρότυπα, όπως στην περίπτωση του Concept EV4.

Το εσωτερικό του Kia  EV4
Το εσωτερικό διαθέτει μια ευρύχωρη οριζόντια διάταξη, ενσωματώνοντας κομψά σχεδιαστικά στοιχεία που δίνουν προτεραιότητα στην εμπειρία του οδηγού, χωρίς να εμποδίζουν την όρασή του.Για να το επιτύχουν αυτό, οι σχεδιαστές της Kia τοποθέτησαν ένα πάνελ ελέγχου του κλιματισμού που μπορεί να αποθηκευτεί στην κεντρική κονσόλα όταν δεν χρησιμοποιείται και εφάρμοσαν αεραγωγούς τύπου «καρφίτσας» που προσφέρουν την ευελιξία αλλαγής σχεδίων.

Το εσωτερικό του Kia EV4
Το Concept EV4 διαθέτει μια νέα λειτουργία «Mind Modes» που ρυθμίζει το φωτισμό καμπίνας και τα κινούμενα μοτίβα εξαερισμού. Στη λειτουργία «Perform», ο οδηγός λαμβάνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για να αποδώσει τα μέγιστα και να αξιοποιήσει στο έπακρο την ημέρα του. Αντίθετα, η λειτουργία «Serenity» προσφέρει μια σειρά ψηφιακών γραφικών για τη δημιουργία μιας πιο χαλαρής ατμόσφαιρας για περισυλλογή και αποκατάσταση.

Το KiaEV4
Το τετράθυρο σχήμα του θα μπορούσε να το τοποθετήσει ως ένα σεντάν. Ωστόσο, οι ισχυρές και εντυπωσιακές γραμμές του μοντέλου δεν αντιπροσωπεύουν απλώς ένα ακόμη σεντάν, αλλά έναν εντελώς νέο τύπο EV σεντάν που αποτελεί σύμβολο καινοτομίας.

Το  KiaEV4

Χαρακτηριστικά, όπως το κομψό χαμηλό εμπρός μέρος, η επιμήκης, δυναμική σιλουέτα με το επιμηκυμένο πίσω μέρος και η αεροτομή οροφής, θυμίζουν σπορ αυτοκίνητα και επιβεβαιώνουν την ιδιότητα του Concept EV4 ως έναν εντελώς νέο τύπο EV sedan.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top