Ξεκίνησε η παραγωγή των Ford Transit Courier και Tourneo Courier

Τι ξεχωριστό έχουν οι νέες προτάσεις της Ford για τους επαγγελματίες

Ξεκίνησε η παραγωγή των Ford Transit Courier και Tourneo Courier

Με την έναρξη της παραγωγής των ολοκαίνουργιων Transit Courier και Tourneo Courier στο εργοστάσιο της Ford Otosan στην Κραϊόβα της Ρουμανίας, η Ford πραγματοποιεί ένα ακόμα βήμα προκειμένου να ενισχύει τις προτάσεις που παρέχει σε οικογένειες και επιχειρήσεις.

Ξεκίνησε η παραγωγή των Ford Transit Courier και Tourneo Courier

Το νέο Transit Courier θα προσφέρει στους πελάτες των συμπαγών van οχημάτων βελτιωμένη συνδεσιμότητα και παραγωγικότητα. Την ίδια στιγμή, το επίσης νέο Tourneo Courier είναι ένα πενταθέσιο όχημα πολλαπλών δραστηριοτήτων με χαρακτηριστική σχεδίαση εμπνευσμένη από τα SUV οχήματα και άφθονο χώρο για τους επιβάτες και τα υπάρχοντα τους. Και όλα αυτά σε μια compact συσκευασία που αποδεικνύεται ιδανική και για την πόλη.Ξεκίνησε η παραγωγή των Ford Transit Courier και Tourneo Courier

Η αρχική παραγωγή περιλαμβάνει τις παραλλαγές του νέου Transit Courier με κινητήρα ντίζελ και βενζίνης, καθώς και εκδόσεις βενζίνης για το νέο Ford Tourneo Courier. Τόσο το ηλεκτρικό E-Transit Courier, το οποίο παρουσιάστηκε πριν από λίγο καιρό, όσο και το E-Tourneo Courier θα μπουν στην παραγωγή του χρόνου υποστηρίζοντας αφενός το παγκόσμιο σχέδιο της Ford για ταχεία επέκταση της προσφοράς ηλεκτρικών οχημάτων, αφετέρου τον δεδηλωμένο στόχο της για πωλήσεις αυτοκινήτων με μηδενικές εκπομπές ρύπων στην Ευρώπη μέχρι το 2035.

Ξεκίνησε η παραγωγή των Ford Transit Courier και Tourneo Courier

Το ολοκαίνουργιο Transit Courier είναι πλήρως ενσωματωμένο στην πλατφόρμα λογισμικού και συνδεδεμένων υπηρεσιών της Ford Pro με στόχο την περαιτέρω προώθηση της αποδοτικής λειτουργίας με εργαλεία διαχείρισης από την Ford Pro Software. Οι πελάτες του E-Transit Courier θα υποστηρίζονται επίσης πλήρως από τις ολοκληρωμένες λύσεις φόρτισης της Ford Pro.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top