Μεγάλη κίνηση της Toyota Ελλάς

Στέκεται δίπλα στα άτομα με αναπηρία

Μεγάλη κίνηση της Toyota

Η Τoyota Ελλάς  σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια», έδωσε την ευκαιρία στους εργαζομένους της στα καταστήματα λιανικής πώλησης στην Αθήνα να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικό πρόγραμμα εξοικείωσης και εξυπηρέτησης ατόμων με αναπηρία. Το βιωματικό αυτό σεμινάριο επέτρεψε στους ανθρώπους της εταιρείας να αποκτήσουν γνώσεις σε θέματα προσβασιμότητας και να επεκτείνουν τις δεξιότητές τους προκειμένου να προσφέρουν ισότιμη εξυπηρέτηση σε όλους.

Η ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια», με εμπειρία σε αντίστοιχα προγράμματα, συντόνισε εκπαιδευτικό σεμινάριο για την αποτελεσματικότερη παροχή υπηρεσιών σε πελάτες με αναπηρία, με στόχο τη διεύρυνση των συμπεριληπτικών πρακτικών τόσο της εταιρείας όσο και των εργαζομένων, και την περαιτέρω κατανόηση των αναγκών των ΑμεΑ μέσω βιωματικών και διαδραστικών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων. Σε πρακτικό επίπεδο, οι εκπαιδευόμενοι ήρθαν, μεταξύ άλλων, σε επαφή με τεχνικές συνοδείας ατόμων με πρόβλημα όρασης τις οποίες έθεσαν άμεσα σε εφαρμογή στο πλαίσιο της εκπαίδευσης.

Με αυτή τη συνεργασία, η Toyota Ελλάς αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της για ισότητα και συμπερίληψη, αναθέτοντας την υλοποίηση της εκπαίδευσης σε έναν πολύ έμπειρο οργανισμό που έχει όραμα την εξάλειψη της υποεκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στη δημόσια σφαίρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top