Tα «μυστικά» του νέου MINI Cooper SE

Το παρκάρεις από μακρυά

Tα «μυστικά» του νέου MINI Cooper SE

Με κύρια χαρακτηριστικά μία σύγχρονη, ψηφιακή και αλάνθαστη σχεδίαση, το νέο MINI Cooper SE συνδυάζει τις καινοτόμες τεχνολογίες με το παραδοσιακό DNA ενός MINI. Στην πέμπτη γενιά μοντέλων του τρίθυρου MINI, προσφέρει έναν νέο κόσμο ψηφιακών εμπειριών στο εσωτερικό, αλλά και σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης για την κινητικότητα του μέλλοντος.

Το εσωτερικό του MINI Cooper SE

Στο εσωτερικό του νέου MINI κυριαρχούν η στρογγυλή οθόνη OLED, η χαρακτηριστική μπάρα με τους διακόπτες δύο θέσεων και το νέας σχεδίασης τιμόνι.Το κυρτό ταμπλό κοσμείται για πρώτη φορά από υφασμάτινες επιφάνειες και συμβάλλει καθοριστικά στην ατμόσφαιρα ευεξίας του νέου MINI Cooper SE.

Πληθώρα λειτουργιών, όπως η πλοήγηση, η τηλεφωνία και η ψυχαγωγία, μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τον πρώτο ολοκληρωμένο φωνητικό βοηθό της μάρκας. Η αλληλεπίδραση μέσω φωνητικού ελέγχου πραγματοποιείται στη στρογγυλή οθόνη OLED με τη μορφή ενός animation γραφικών στοιχείων, τυπογραφίας και ενός avatar.

Το εσωτερικό του MINI Cooper SE

Με 12 αισθητήρες υπερήχων και τέσσερις κάμερες περιμετρικά, το MINI Parking Assistant Plus απλοποιεί το παρκάρισμα και μπορεί να εντοπίσει με μεγαλύτερη σαφήνεια πιθανές θέσεις στάθμευσης. Το Explore Mode προσφέρει επίσης μια μοναδική λύση για την κατηγορία, καθώς επιτρέπει στον οδηγό να ελέγχει και να παρκάρει εύκολα το νέο MINI Cooper SE ενώ βρίσκεται έξω από αυτό, χρησιμοποιώντας ένα smartphone, εάν ο χώρος στο πλάι είναι περιορισμένος και δεν μπορεί να εισέλθει στο αυτοκίνητο.

Η καινοτόμος επιλογή MINI Digital Key Plus μετατρέπει επίσης το smartphone σε ψηφιακό κλειδί και διευκολύνει την κοινή χρήση του αυτοκινήτου. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να αποθηκευτούν πολυάριθμες ατομικές ρυθμίσεις του οχήματος, καθεμία από τις οποίες εξασφαλίζει μια εξατομικευμένη εμπειρία οχήματος.

Το MINI Cooper SE

Με ισχύ 160 kW/218 hp και μέγιστη ροπή 330 Nm, το MINI Cooper SE επιταχύνει από 0 στα 100 km/h σε 6,7 δευτερόλεπτα. Η μπαταρία υψηλής τάσης με ενεργειακό περιεχόμενο 54,2 kWh που είναι τοποθετημένη στο δάπεδο του οχήματος επιτρέπει αυτονομία 402 χιλιομέτρων σύμφωνα με τον κύκλο δοκιμών WLTP. Η εξαιρετικά δυναμική οδήγηση βασίζεται στο ελαφρώς αυξημένο πλάτος του μετατροχίου καθώς και στο μεγαλύτερο μεταξόνιο.

Το MINI Cooper SE

Με ταχεία φόρτιση με συνεχές ρεύμα έως 95 kW, μόλις 30 λεπτά είναι αρκετά για τη φόρτιση της μπαταρίας από το 10% στο 80%. Ο πελάτης μπορεί να βελτιστοποιήσει τη διαδικασία φόρτισης ανά πάσα στιγμή με απλές και κατανοητές ρυθμίσεις και να τις προβάλλει εύκολα μέσω της εφαρμογής MINI App.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top