Η Mercedes παρουσίασε τις ανανεωμένες GLE & GLE Coupe-Τιμές

Δείτε φωτογραφίες και τα χαρακτηριστικά των νέων μοντέλων

Οι ανανεωμένες GLE & GLE: Τα Μοντέλα Έγιναν Καλύτερα

Ανανέωση για τη GLE και GLE Coupé. Η Mercedes-Benz έχει πλέον αναβαθμίσει το εξωτερικό, το εσωτερικό, την τεχνολογία και τον εξοπλισμό της γενιάς μοντέλων που λανσαρίστηκε το 2018. Τα ανανεωμένα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα στις εκθέσεις αυτοκινήτων το τελευταίο 3μηνο του 2023,

Πριν αναλύσουμε τις αρετές των μοντέλων ,δείτε τα βασικά χαρακτηριστικά τους
Νέα πετρελαιοκίνητα μοντέλα με ηλεκτρικό σύστημα οχήματος 48 Volt και νέες plug-in υβριδικές εκδόσεις
· Χρήσιμες λειτουργίες για την οδήγηση εκτός δρόμου και με ρυμουλκούμενο
· Το σύστημα infotainment MBUX (Mercedes-Benz User Experience) γίνεται ακόμη πιο ευφυές
Σπορ έκδοση της Mercedes-Benz GLE και της GLE Coupé, ιδανικές τόσο για οικογένειες και δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου όσο και για μεγάλα ταξίδια και μεταφορά μεγάλων φορτίων. 

Η Mercedes παρουσίασε τις ανανεωμένες GLE & GLE Coupe-Τιμές

Ολόκληρη η γκάμα των κινητήρων είναι πλέον εξηλεκτρισμένη. Περιλαμβάνει ήπια υβριδικά μηχανικά σύνολα με σύστημα 48 Volt και ενσωματωμένη μίζα-δυναμό (ISG) καθώς και plug-in υβριδικά τέταρτης γενιάς.

Η Mercedes παρουσίασε τις ανανεωμένες GLE & GLE Coupe-Τιμές

Τα περισσότερα μοντέλα διαθέτουν περισσότερη ισχύ από τις προηγούμενες εκδόσεις, με μεγαλύτερη αύξηση αυτή της GLE 400 e 4MATIC με 30 kW (λεπτομέρειες για την GLE SUV: Κατανάλωση καυσίμου σε συνδυασμένο κύκλο, σταθμισμένη (WLTP): 1,1-0,8 l/100 km, εκπομπές CO2 σε συνδυασμένο κύκλο, σταθμισμένες (WLTP): 25-19 g/km, κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε συνδυασμένο κύκλο, σταθμισμένη (WLTP): 27,3-24,7 kWh/100 km). 

Η Mercedes παρουσίασε τις ανανεωμένες GLE & GLE Coupe-Τιμές

Το πακέτο υποβοήθησης οδήγησης περιλαμβάνει περαιτέρω εξελιγμένες λειτουργίες, για παράδειγμα στο ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC, στο ενεργό σύστημα υποβοήθησης διεύθυνσης και το σύστημα υποβοήθησης σημάτων κυκλοφορίας.

Το πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°2 υποστηρίζει τον οδηγό κατά την είσοδο και έξοδο από κάθετες και παράλληλες θέσεις στάθμευσης. Άλλο ένα νέο χαρακτηριστικό είναι η λειτουργία «διαφανές καπό».

Όταν είναι ενεργοποιημένο το πρόγραμμα οδήγησης off-road, η κεντρική οθόνη δείχνει μια εικονική άποψη κάτω από το μπροστινό τμήμα του οχήματος - διευκολύνοντας σημαντικά την οδήγηση σε απότομες κλίσεις του εδάφους.

Χρήσιμα χαρακτηριστικά για τη ρυμούλκηση είναι μεταξύ άλλων η υποβοήθηση ελιγμών ρυμουλκούμενου, το μενού «Trailer» στην κεντρική οθόνη και ο προγραμματισμός διαδρομής με ρυμουλκούμενο, που σας βοηθά να βρίσκετε καλύτερες διαδρομές όταν ταξιδεύετε με ρυμουλκούμενο.

Smart Home: άνετος χειρισμός εξ αποστάσεως

Με τη λειτουργία MBUX Smart Home5 η GLE SUV και η GLE Coupé γίνεται ένα κινητό κέντρο ελέγχου για το σπίτι. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία WLAN, αισθητήρες και ενεργοποιητές, η λειτουργία Smart Home αυξάνει όλο και περισσότερο τη νοημοσύνη και την ικανότητα επικοινωνίας του σπιτιού, επιτρέποντας την επιτήρηση, καθώς και τον έλεγχο της θέρμανσης, του φωτισμού, των παραθύρων και των ηλεκτρικών συσκευών εξ αποστάσεως. Ο χρήστης ενημερώνεται από ανιχνευτές κίνησης και επαφές παραθύρων για καλοδεχούμενους ή ανεπιθύμητους επισκέπτες.

«Hey Mercedes, είναι κανείς στο σπίτι μου τώρα;» «Έκανα έναν έλεγχο. Η τελευταία κίνηση που ανιχνεύθηκε ήταν στην κουζίνα πριν από μία ώρα.» Με αυτόν τον τρόπο, οι επιβάτες μπορούν να επικοινωνούν με το Smart Home μέσω της φωνητικής υποβοήθησης MBUX (Mercedes-Benz User Experience). 

Δείτε αναλυτικά τις τιμές στην Ελλάδα :

Οι τιμές των ανανεωμένων GLE & GLE Coupe

.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top