BMW Σειρά 5 Sedan M Performance: Χάρμα οφθαλμών

Εξατομικευμένη εμφάνιση και προσαρμοσμένες δυναμικές επιδόσεις

BMW Σειρά 5 Sedan M Performance: Χάρμα οφθαλμών

Ήδη από την πρώτη γενιά της, η BMW Σειρά 5 Sedan χαρακτηρίζεται από μία εκλεπτυσμένη σπορτίφ συμπεριφορά και υψηλού επιπέδου άνεση για μεγάλες αποστάσεις. Η νέα, όγδοη γενιά του πιο επιτυχημένου business sedan στον κόσμο αναδεικνύει επίσης τον δυναμικό χαρακτήρα με τις αθλητικές αναλογίες της.Η γκάμα αεροδυναμικών βοηθημάτων, αξεσουάρ εσωτερικού και εξαρτημάτων πλαισίου προσφέρει πολλές επιλογές για υψηλού επιπέδου εξατομικευμένες επιδόσεις.

Η BMW Σειρά 5 Sedan M Performance

Μόλις ανοίξετε τις πόρτες, τα εντυπωσιακά μαρσπιέ M Performance Carbon δηλώνουν ξεκάθαρα ότι το νέο business sedan είναι προσανατολισμένο στις δυναμικές επιδόσεις. Επιπλέον, τα βελούδινα πατάκια δαπέδου M Performance με μπορντούρα από συνθετικό δέρμα και διακοσμητικές ραφές σε χρώματα αντίθεσης προσθέτουν επίσης μια σπορ πινελιά στην περιοχή των ποδιών.

Η BMW Σειρά 5 Sedan M Performance

Το σύστημα φρένων M Performance 20” παρέχει την ισχύ επιβράδυνσης που απαιτείται για ένα σπορ στυλ οδήγησης. Οι κόκκινες δαγκάνες φρένων με το τετράχρωμο λογότυπο M δείχνουν ιδιαίτερα διακριτικές σε συνδυασμό με την ανοιχτή σχεδίαση της στεφάνης των ζαντών ελαφρού κράματος 21”. Το σπορ σύστημα φρένων χρησιμοποιεί αλουμινένιες σταθερές εξαπίστονες δαγκάνες μπροστά και μονοπίστονες δαγκάνες δύο τμημάτων πίσω.

Η BMW Σειρά 5 Sedan M Performance

Οι μεγάλoι, εσωτερικά αεριζόμενοι και διάτρητοι ελαφριοί δίσκοι M Performance παρέχουν βελτιωμένη ικανότητα αντοχής σε φαινόμενα αύξησης της θερμότητας και έτσι πετυχαίνουν ακόμη μεγαλύτερη δύναμη πέδησης σε ακραίες συνθήκες, για παράδειγμα σε μία πίστα.

Η BMW Σειρά 5 Sedan M Performance

Τα BMW M Performance Parts, τα οποία θα είναι έγκαιρα διαθέσιμα για το λανσάρισμα στην αγορά της νέας BMW Σειράς 5 Sedan και της αμιγώς ηλεκτρικής BMW i5 τον Οκτώβριο του 2023, προάγουν κυρίως την σπορτίφ εμφάνισή τους. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top