Οι εντυπωσιακές λειτουργίες του MINI Digital Key Plus

Η τελευταία λέξη ης τεχνολογίας στο νέο MINI

Οι εντυπωσιακές λειτουργίες του MINI Digital Key Plus

Η νέα οικογένεια μοντέλων MINI θα προσφέρει στους πελάτες το MINI Digital Key Plus. Αφού εγκατασταθεί σε μια συμβατή συσκευή Apple, Google ή Samsung, θα ενεργοποιείται ένα φιλικό καλωσόρισμα των οδηγών μόλις πλησιάσουν τα νέα ΜΙΝΙ χάρη στην τεχνολογία υπερ-ευρείας ζώνης.

Οι εντυπωσιακές λειτουργίες του MINI Digital Key Plus

Η ακολουθία καλωσορίσματος συνεχίζεται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μετά το άνοιγμα της πόρτας και ολοκληρώνεται με έναν εξατομικευμένο χαιρετισμό χάρη στη λειτουργία MINI ID. Και όλα αυτά συμβαίνουν χωρίς ο οδηγός να χρειάζεται καν να βγάλει το smartphone του από την τσέπη ή την τσάντα του. Τα κλειδιά μπορούν να μεταβιβαστούν σε φίλους ή συγγενείς εύκολα και με ασφάλεια από το Apple ή το Google wallet χρησιμοποιώντας την εγγενή λειτουργία "share" που είναι γνωστή από πολλές εφαρμογές.

Οι εντυπωσιακές λειτουργίες του MINI Digital Key Plus

Ως μέλος της οικογένειας του BMW Group, η μάρκα MINI επωφελείται από τα πέντε και πλέον χρόνια εμπειρίας της BMW στις over-the-air αναβαθμίσεις. Η αρχιτεκτονική λογισμικού της νέας οικογένειας MINI χρησιμοποιεί το ίδιο software για Απομακρυσμένες Αναβαθμίσεις Λογισμικού (Remote Software Upgrades) που αναπτύσσεται συνεχώς μέσω των μοντέλων BMW από το 2018 και μετά και διασφαλίζει την ομαλή και ασφαλή εκτέλεση των αναβαθμίσεων.

Με αυτόν τον τρόπο, τα νέα MINI θα λαμβάνουν δωρεάν Remote Software Upgrades αρκετές φορές το χρόνο για ποιοτικές βελτιώσεις. Ανάλογα με τη χώρα, το μοντέλο, τις προδιαγραφές και την κατάσταση του οχήματος, οι αναβαθμίσεις μπορεί επίσης να προσθέσουν νέα χαρακτηριστικά ή βελτιωμένες λειτουργίες χωρίς χρέωση.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top