Το καμουφλαρισμένο MINI Countryman στην Σκωτία

Η αποκάλυψη της επόμενης γενιάς σε ένα ιδιαίτερο τοπίο

Το καμουφλαρισμένο MINI Countryman στην Σκωτία

Βαθυπράσινα λιβάδια, λαμπερός ήλιος και καταρρακτώδεις βροχές που εναλλάσσονται κάθε λεπτό, καθώς και συγκλονιστικές θέες του απέραντου τοπίου: τα υψίπεδα της Σκωτίας είναι μια φυσική χώρα των θαυμάτων που πάντα μαγνήτιζε τους επισκέπτες.

Το καμουφλαρισμένο MINI Countryman στην Σκωτία

Ανάμεσα σε βουνά με το χαρακτηριστικό σχήμα πυραμίδας ύψους περίπου 1.000 μέτρων που ονομάζονται Munros, ποτάμια και λίμνες έχουν επανειλημμένα χαράξει βαθιά τα αρχαία βράχια αυτής της ιστορικής περιοχής. Lochs ονομάζουν οι Σκωτσέζοι τις κρυστάλλινες λίμνες τους και η Loch Lomond, η μεγαλύτερη λίμνη του Ηνωμένου Βασιλείου, βρίσκεται στο ομώνυμο εθνικό πάρκο. Ο τέλειος προορισμός για απαιτητικά test drive με το MINI Countryman τρίτης γενιάς που λατρεύει την περιπέτεια.

Το καμουφλαρισμένο MINI Countryman στην Σκωτία

Το MINI Countryman μπορεί να επιδείξει για πρώτη φορά την οδηγική άνεση και τον σπορ δυναμικό χαρακτήρα του στη γεμάτη στροφές διαδρομή μέσω των Munros.Mε το SAV παρουσιαστικό του ταιριάζει απόλυτα στο παρθένο τοπίο της Σκωτίας. Ο απαραίτητος εξοπλισμός για πολύωρες πεζοπορίες μπορεί εύκολα να αποθηκευτεί στο ευρύχωρο πορτμπαγκάζ.Στην επιστροφή προς τα νότια, τα ελαστικά εκτός δρόμου του MINI Countryman ALL4 είναι αναμφίβολα καλύτερα από εκείνα του βρετανικού σπορ αυτοκινήτου του πιο διάσημου πράκτορα του κόσμου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top