Ξεκίνησε η παραγωγή της νέας BMW Σειρά 5

Το εργοστάσιο του Dingolfing γιορτάζει την έναρξη παραγωγής της BMW i5

Ξεκίνησε η παραγωγή της νέας BMW Σειρά 5

 Η νέα BMW Σειρά 5, συμπεριλαμβανομένης της ολοκαίνουργιας αμιγώς ηλεκτρικής BMW i5, γιόρτασε την επίσημη έναρξη της παραγωγής της στο εργοστάσιο του BMW Group στο Dingolfing, παρουσία του Βαυαρού Πρωθυπουργού, Markus Söder. Το εργοστάσιο της Κάτω Βαυαρίας, το οποίο φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια στην παραγωγή αυτοκινήτων BMW, ξεκινά την κατασκευή του τρίτου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου του μετά τις BMW iX και BMW i7 μέσα σε δύο μόλις χρόνια.

Ξεκίνησε η παραγωγή της νέας BMW Σειρά 5

Το ποσοστό των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων με μπαταρία στο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό εργοστάσιο παραγωγής του BMW Group αναμένεται να αυξηθεί σε σχέση με τη συνολική παραγωγή της μονάδας σε πάνω από 40% το επόμενο έτος.

Ξεκίνησε η παραγωγή της νέας BMW Σειρά 5

Η BMW Σειρά 5 - όπως και η BMW Σειρά 7 και η BMW X1 πριν από αυτήν - θα διατίθεται με πλήρως ηλεκτρικό σύστημα κίνησης ή κινητήρα εσωτερικής καύσης ή ως plug-in υβριδική έκδοση. Αυτό απαιτεί υψηλό βαθμό ευελιξίας, αλλά επιτρέπει στην εταιρεία να αξιοποιεί αποτελεσματικά τη δυναμικότητα των εργοστασίων της και να προσαρμόζει την προσφορά της στη ζήτηση των πελατών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top