Η Toyota Ελλάς διακρίθηκε για την υπευθυνότητα της

Ποιοί παράγοντες έπαιξαν ρόλο για την βράβυεση της Toyota Ελλάς

Η Toyota Ελλάς διακρίθηκε για την υπευθυνότητα της

Για τις υψηλές επιδόσεις της στον τομέα της Εταιρικής Υπευθυνότητας, βάσει της αξιολόγησης CRI Pass, διακρίθηκε η Toyota Ελλάς, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιουνίου, από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης.

Η Toyota Ελλάς, βρέθηκε ανάμεσα στις εταιρείες που ξεχώρισαν για τις εξαιρετικές επιδόσεις που παρουσίασαν το 2022, εφαρμόζοντας αποτελεσματικά πρακτικές Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης, σύμφωνα με τον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης CR Index και το CRI Pass.

Η Toyota βραβεύτηκε στον τομέα της εταιρικής υπευθυνότητας

Όπως δήλωσε ο κ. Hermann Riedl, Διευθύνων Σύμβουλος Toyota Ελλάς: «Όλοι εμείς στην Toyota Ελλάς, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή τη διάκριση, καθώς επιβεβαιώνει ότι η πραγματική επιτυχία μιας εταιρείας μετριέται όχι μόνο από τα οικονομικά της αποτελέσματα, αλλά κι από τον τρόπο με τον οποίο συμβάλλει θετικά στην κοινωνία και το περιβάλλον. Στην εταιρεία μας, η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και η Βιώσιμη Ανάπτυξη, είναι προτεραιότητες βαθιά ριζωμένες στην κουλτούρα και τη φιλοσοφία μας».

Για τη βράβευσή της Toyota Ελλάς, ουσιαστικό ρόλο διαδραμάτισαν η συνολική, δομημένη στρατηγική, αλλά και οι στόχοι και οι επιμέρους πρωτοβουλίες της εταιρείας που απαντούν στους τέσσερις πυλώνες ενδιαφέροντος. Προγράμματα για τους εργαζόμενους που εστιάζουν σε θέματα ίσων ευκαιριών, διαφορετικότητας και συμπερίληψης

Ακόμη έπαιξε ρόλο η υποστήριξη Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών αθλητών με στόχο την προώθηση της αξίας της (μετα)κίνησης χωρίς περιορισμούς, αλλά και οι πρωτοβουλίες για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της εταιρείας από τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, την ανακύκλωση του συνόλου των αποβλήτων, έως και τον περιορισμό των εκπομπών διοξειδίου κατά τη χρήση οχημάτων του εταιρικού στόλου μέσω της αξιοποίησης υβριδικών, plug-in υβριδικών και αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, ήταν μερικές από τις πρωτοβουλίες που οδήγησαν στη βράβευση της Toyota Ελλάς.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top