Η BMW βρήκε τρόπο να περνάτε ευχάριστα μέσα στο αυτοκίνητο σας

Τώρα μπορείτε να παίζετε βιντεοπαιχνίδια μέσα στη νέα BMW Σειρά 5

Μπορείτε να παίζετε βιντεοπαιχνίδια μέσα στη νέα BMW Σειρά 5

Το BMW Group συνεργάζεται με την πλατφόρμα παιχνιδιών AirConsole για να φέρει στο δρόμο ένα μοναδικό είδος in-car gaming για πρώτη φορά στη νέα BMW Σειρά 5. Αυτό επιτρέπει στον οδηγό και τους επιβάτες να παίζουν τα λεγόμενα ‘casual games’ ενώ το όχημα είναι σταθμευμένο, ώστε να περνά ευχάριστα η ώρα τους, για παράδειγμα, αναμένοντας να ολοκληρωθεί η διαδικασία φόρτισης.

Βιντεοπαιχνίδια μέσα στη νέα BMW Σειρά 5

Εκτός από τη νέα BMW Σειρά 5, η εφαρμογή AirConsole θα προσφέρεται σταδιακά και σε άλλα οχήματα BMW. Αποκλειστικά για το λανσάρισμα της νέας BMW Σειράς 5, παρουσιάζεται μία BMW i5 ντυμένη με ‘gaming’ στοιχεία που υπογράφει το τμήμα BMW Group Design. Αυτή η εμφάνιση μεταμορφώνει την BMW Σειρά 5 sedan στο απόλυτο gaming station όχι μόνο τεχνικά, αλλά και οπτικά.

Για να βιώσουν μία εμπειρία gaming μέσα στο αυτοκίνητο, οι παίκτες χρειάζονται απλά το smartphone τους, το οποίο λειτουργεί ως χειριστήριο, καθώς και την κυρτή οθόνη BMW Curved Display. Μετά την εκκίνηση της εφαρμογής AirConsole στο αυτοκίνητο, η σύνδεση μεταξύ του smartphone και του οχήματος δημιουργείται διαισθητικά με σάρωση ενός κωδικού QR στην κυρτή οθόνη.

Βιντεοπαιχνίδια μέσα στη νέα BMW Σειρά 5

Στη συνέχεια οι παίκτες μπορούν να ξεκινήσουν κατευθείαν να παίζουν. Η εφαρμογή AirConsole υποστηρίζει πολλούς παίκτες ταυτόχρονα. Οι πίσω επιβάτες μπορούν επίσης να συμμετέχουν στη διασκέδαση του in-car gaming με το όχημα σταθμευμένο. Γενικά, ο καθένας μπορεί να παίξει μόνος ή με όλους τους επιβάτες μαζί ή σε competition mode.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top