Τι είναι η Χάρτα Διαφορετικότητας της Toyota

Η Toyota Ελλάς επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της

Η Χάρτα Διαφορετικότητας της Toyota

Η Toyota Ελλάς, παραμένοντας πιστή στη φιλοσοφία της για ίσες ευκαιρίες και δυνατότητες εξέλιξης στον εργασιακό τομέα, προχώρησε στην υπογραφή της «Χάρτας Διαφορετικότητας». Η Χάρτα Διαφορετικότητας, πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση της Διαφορετικότητας στις επιχειρήσεις, ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2019, με την Ελλάδα να γίνεται η 23η χώρα όπου υπεγράφη η Χάρτα.

Η κα. Μαρία Καλογεροπούλου, Head of HR στην Toyota Ελλάς, ανέφερε, παράλληλα, ότι «Είμαστε υπερήφανοι που γίναμε μέλη της Χάρτας Διαφορετικότητας. Αποτελεί επισφράγισμα της δέσμευσής μας απέναντι στους εργαζομένους μας να προσφέρουμε ποιοτικές θέσεις εργασίας, μέσα σε ένα σταθερό και αξιοκρατικό περιβάλλον που διέπεται από τις αρχές της ισοτιμίας και του σεβασμού στη διαφορετικότητα».

Η Toyota Ελλάς επενδύει σταθερά στην ανάπτυξη και την πρόοδο του ανθρώπινου δυναμικού της, προσφέροντας στους εργαζόμενους της ένα αξιοκρατικό, ποιοτικό και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον. Αναγνωρίζει ότι η διαφορετικότητα στον χώρο εργασίας αποφέρει σημαντικά οφέλη σε πολλαπλά επίπεδα, όπως η προσέλκυση και διατήρηση ταλαντούχων επαγγελματιών, η ενίσχυση της παραγωγικότητας, η ενθάρρυνση της καινοτομίας και της δημιουργικότητας, αλλά και η αύξηση της αποτελεσματικότητας. 

Όπως δήλωσε ο κ. Σταύρος Μηλιώνης, Πρόεδρος του ΚΕΑΝ και Ιδρυτής του Diversity Charter Greece, «Η Toyota Ελλάς, που βρίσκεται στην πρώτη θέση της αγοράς αυτοκινήτου και της εκτίμησης του Έλληνα καταναλωτή, έγινε μέλος της Χάρτας Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις. Η επιχείρηση εστιάζει ιδιαίτερα και πολυεπίπεδα στον σεβασμό στις αρχές και τις αξίες της Διαφορετικότητας, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας δράσεις για την υγιή ένταξη όλων των εργαζομένων ανεξάρτητα από την όποια διαφορετικότητα τους. Τους υποδεχόμαστε με χαρά». 

 

 

 

### 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top