Τι μας φέρνει από το μέλλον το νέο Ford Explorer

Το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας του Ford Explorer δεν «παίζεται»

Το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας SYNC Move 1 του Ford Explorer

Το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό Explorer, η ολοκαίνουργια πρόταση της Ford στα crossover οχήματα μηδενικών εκπομπών, έρχεται να δώσει σήμερα μια νέα πνοή και υπόσταση στην κατηγορία και συγχρόνως να ανατρέψει την καθεστηκυία τάξη με τις προηγμένες τεχνολογίες και τα νεωτεριστικά στοιχεία που προτάσσει στους τομείς της συνδεσιμότητας και του ψηφιακού κόσμου.

Το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας SYNC Move 1 της Ford

Σημείο αναφοράς εδώ είναι το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας SYNC Move 1 της Ford, το οποίο όχι μόνο κρατά τους επιβάτες συνδεδεμένους, αλλά ξεχωρίζει επίσης χάρη σε μια κινητή οθόνη αφής 15 ιντσών, η οποία μπορεί να μετακινείται ομαλά τόσο προς τα πάνω όσο και προς τα κάτω, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες των οδηγών, ενώ πίσω της κρύβει έναν κρυφό και ασφαλή αποθηκευτικό χώρο για τιμαλφή.

Η μοναδική στην κατηγορία κινητή οθόνη αφής του SYNC Move 1 προβάλει απρόσκοπτα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες του συνδεδεμένου συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας της Ford, καθώς και εκείνες που αφορούν το ειδικά προσαρμοσμένο στην καμπίνα του αυτοκινήτου ηχοσύστημα. Την ίδια στιγμή, η ευκολία και η ψηφιακή εμπειρία των επιβατών του νέου Explorer επιτείνονται χάρη στη δυνατότητα ασύρματης ενσωμάτωσης εφαρμογών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top