Τι αποκάλυψε σήμερα η Volvo

Ένα από τα πρώτα σχεδιαστικά project είναι το Volvo EX90 Excellence

Το νέο εξαιρετικά προηγμένο Design Studio ShanghaI

Σήμερα η Volvo αποκάλυψε  το νέο εξαιρετικά προηγμένο Design Studio Shanghai. Με έδρα μία από τις πιο δημιουργικές, γεμάτες ζωή πόλεις στην Ασία, επεκτείνει το παγκόσμιο σχεδιαστικό μας αποτύπωμα, συμπληρώνοντας τα υφιστάμενα στούντιό μας στο Γκέτεμποργκ και το Καμαρίλο. 

Το στούντιο στη Σαγκάη δημιουργήθηκε με στόχο να είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα σχεδιαστικά κέντρα μεταξύ των μεγάλων κατασκευαστών αυτοκινήτου στην Ασία. Αντανακλώντας την έδρα του σχεδιασμού μας στο Γκέτεμποργκ, το στούντιο της Σαγκάης έχει όλες τις λειτουργίες που χρειάζονται για να διευκολύνει ολόκληρη τη διαδικασία του design – από τη σύλληψη της ιδέας έως την παραγωγή.    

To Design Studio ShanghaI

Οι εντυπωσιακές του δυνατότητες επιτρέπουν την παραγωγή μοντέλων πλήρους κλίμακας για το εσωτερικό και το εξωτερικό, καθώς και χρωμάτων, υλικών και UX design. Εκτός από φρέζες, τρισδιάστατους εκτυπωτές και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια για παραγωγή μοντέλων ακριβείας πιο αποτελεσματικά από ποτέ, οι σχεδιαστές στη Σαγκάη έχουν επίσης πρόσβαση σε περιβάλλοντα VR όπου μπορούν να εξερευνήσουν τη σχεδίαση σε εικονικό κόσμο. 

Ένα από τα πρώτα σχεδιαστικά project τα οποία ανέλαβε η ομάδα είναι το Volvo EX90 Excellence. Αυτή η έκδοση περιορισμένης παραγωγής της αμιγώς ηλεκτρικής ναυαρχίδας των SUV μας, του Volvo EX90, αποκαλύφθηκε τον περασμένο μήνα στην Σαγκάη και αναβαθμίζει την premium εμπειρία σε επόμενο επίπεδο. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top