Το νέο DS 3 είναι σε όλα του καλύτερο. Δείτε τις τιμές

Το νέο DS 3 αποτελεί σημείο αναφοράς για την πολυτέλεια

Το νέο DS 3 διαθέτει πλουσιότερο εξοπλισμό

Το DS 3 CROSSBACK παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το 2018 όπου η πρωτοποριακή σχεδίασή του, τα πολυτελή υλικά με τις εξειδικευμένες τεχνικές κατεργασίας τους και οι τεχνολογικές καινοτομίες του, το ξεχώρισαν από τον ανταγωνισμό, ενώ δύο χρόνια αργότερα η αμιγώς ηλεκτρική έκδοσή του, το κατέστησε σημείο αναφοράς στην Premium B SUV κατηγορία.

Το ανανεωμένο DS 3
Το νέο DS 3, ανανεώνει την εξωτερική του σχεδίαση, ενσωματώνει νέες τεχνολογίες, εξελίσσει την αποδοτικότητα των κινητήρων του και επιτυγχάνει τον βασικό στόχο της μάρκας: να παρέχει στους επιβάτες του ένα επίπεδο ποιότητας και πολυτέλειας που δεν είχε επιτευχθεί ποτέ στο παρελθόν σε αυτή την κατηγορία.

Το  DS 3 βασίζεται στην πλατφόρμα τελευταίας γενιάς CMP, προκειμένου να παρέχει βέλτιστη ασφάλεια,  και άνεση. Παράλληλα η συγκεκριμένη “πολυενεργειακή” πλατφόρμα μπορεί να δεχθεί πλήρως ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, χωρίς καμία απώλεια επιδόσεων ή συμβιβασμό στο χώρο της καμπίνας ή τον χώρο αποσκευών.

Το μπροστινό μέρος του ανανεωμένου DS 3

Το εμπρός τμήμα του νέου DS 3 ακολουθεί τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της DS Automobiles. Οι λεπτοί προβολείς LED, μέρος του βασικού εξοπλισμού του οχήματος, καθώς και τα φώτα ημέρας, τα οποία αποτελούνται από δύο κάθετες λωρίδες LED, αναδεικνύονται από τη νέα μάσκα χαρακτηριστικής DS σχεδίασης και τα επανασχεδιασμένα DS Wings. Παράλληλα όμως με την αισθητική αρτιότητα στο σχεδιασμό του νέου DS 3, 
έμφαση δόθηκε στην βελτιστοποίηση της αεροδυναμικής. Στο κάτω τμήμα της μάσκας οι αεραγωγοί πλαισιώνονται από δύο αεροτομές, που βελτιώνουν αισθητά τον αεροδυναμικό συντελεστή του οχήματος.

Το εσωτερικό του ανανεωμένου DS 3

Ο εσωτερικός χώρος του DS 3, παραμένει σημείο αναφοράς για την ποιότητα και την έμφαση στη λεπτομέρεια, με στοιχεία που συναντώνται σε πολύ μεγαλύτερες κατηγορίες αυτοκινήτων. Τα καθίσματα (κατ’ επιλογή θερμαινόμενα με λειτουργία μασάζ) “αγκαλιάζουν” τους επιβάτες παρέχοντας τους υψηλό επίπεδο άνεσης. 

Το εσωτερικό  του ανανεωμένου DS 3
Το DS 3, είναι το πρώτο όχημα της κατηγορίας B του ομίλου Stellantis που ενσωματώνει το νέο DS IRIS SYSTEM, το οποίο συναντάμε στο DS 4 και στο DS 7. Το νέο διαισθητικό σύστημα Infotainment είναι πλήρως προσαρμόσιμο με widgets, προσφέρει 3D πλοήγηση και περιλαμβάνει έναν προσωπικό βοηθό, την IRIS, που αναγνωρίζει φυσική ομιλία. Επιπλέον με το νέο σύστημα infotainment παρέχεται η λειτουργία wireless Mirror Screen (Android Auto, Apple CarPlay).

Εκτός από το infotainment νέας γενιάς, στο Nέο DS 3 συναντάμε τεχνολογικές καινοτομίες,τόσο στο βασικό, όσο και στον προαιρετικό εξοπλισμό του μοντέλου με κάποιες από αυτές να αποτελούν αποκλειστικότητα στην Premium Β SUV κατηγορία:
• DS MATRIX LED VISION
• DS DRIVE ASSIST
• ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΛΕΙΔΙ
• EΝΕΡΓΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ & 
ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΟΠΤΕΥΣΗΣ ΝΕΚΡΑΣ ΓΩΝΙΑΣ
ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ E-TENSEΤο νέο DS 3 E-TENSE είναι το πρώτο μοντέλο του Ομίλου Stellantis που φέρει μια νέα ισχυρή μπαταρία, χωρητικότητας 54kWh (ωφέλιμη χωρητικότητα 50,8kWh), Η νέα μπαταρία μπορεί να επαναφορτίσει από 0 έως 80% σε 25 λεπτά σε ταχυφορτιστή DC 100 kW, ενώ σε τριφασικό wallbox 11 kW AC μπορεί να φορτιστεί πλήρως σε περίπου 5 ώρες.

Επιπλέον, η τοποθέτηση της νέας compact μπαταρίας μεταξύ των εμπρός και των πίσω καθισμάτων, κάτω από το κεντρικό τούνελ και η ειδική κατασκευή του πίσω άξονα, επιτρέπουν στο Νέο DS 3 E-Tense να διατηρήσει όλα τα πλεονεκτήματα των οχημάτων με κινητήρες εσωτερικής καύσης 

Παράλληλα, ο νέος ηλεκτροκινητήρας HSM (Hybrid Synchronous Motor), κατασκευασμένος στο Trémery της Γαλλίας, προσφέρει ισχύ 115 kW (156 ίππους) ροπή 260 Nm, άμεσα διαθέσιμη στον οδηγό και εξασφαλίζει  μηδενικές εκπομπές.

Η νέα μπαταρία σε συνδυασμό με την βελτιστοποίηση της αεροδυναμικής αυξάνει την αυτονομία του οχήματος σε 404 χιλιόμετρα στον συνδυασμένο κύκλο WLTP, ενώ ο οδηγός του Νέου DS 3 E-Tense έχει στην διάθεσή του έως 575 χιλιόμετρα αυτονομίας σε αστικό περιβάλλον (WLTP). 

Την γκάμα  ολοκληρώνουν ο κινητήρας BlueHDi 130 με αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων EAT8 και δύο κινητήρες βενζίνης PureTech 100 με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων και PureTech 130 με αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων EAT8.

Αναλυτικά οι τιμές του νέου μοντέλου

1.2 Puretech 100 Bastille: 29.900 €
1.2 Puretech 100 Performance: 30.900 €
1.2 Puretech 130 EAT8 Bastille: 35.000 €
1.2 Puretech 130 EAT8 Performance: 36.000 €
1.2 Puretech 130 EAT8 Performance Line +: 39.000 €
1.2 Puretech 130 EAT8 Rivoli: 39.300 €
1.2 Puretech 130 EAT8 Opera: 45.700 €
1.5 BlueHDi 130 EAT8 Bastille: 38.500 €
1.5 BlueHDi 130 EAT8 Performance: 39.500 €
1.5 BlueHDi 130 EAT8 Rivoli: 42.800 €
E-TENSE Bastille: 47.800 €
E-TENSE Performance Line: 48.400 €
E-TENSE Performance Line +: 49.700 €
E-TENSE Rivoli: 49.900 €
E-TENSE Opera: 53.900 €

Το νέο DS 3 προσφέρεται σε 5 επίπεδα εξοπλισμού ανάλογα με τον κινητήρα. Πιο συγκεκριμένα οι εκδόσεις Bastille, Rivoli, Opera, Performance Line και Performance Line +. Oι πελάτες του Νέου DS 3 θα μπορούν να απολαμβάνουν το πρόγραμμα DS Assistance που τους παρέχει 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια. Επιπλέον παρέχονται 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top