Ford Kuga Graphite Tech Edition: Η έκδοση με εξοπλισμό που δεν «παίζεται»

Για πρώτη φορά στο Kuga η νέα χρωματική επιλογή

Η νέα έκδοση Ford Kuga Graphite Tech Edition

Το νέο Kuga Graphite Tech Edition εισάγει για πρώτη φορά στην οικογένεια Kuga την ελκυστική χρωματική επιλογή Grey Matter της Ford, διαθέτοντας συγχρόνως στο βασικό εξοπλισμό του με στόχο την απόλυτη άνεση τα πιο περιζήτητα και προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού  στην κατηγορία των SUV μοντέλων. Είτε παρκάροντας «χωρίς χέρια» μέσα στην πόλη, είτε ακολουθώντας αυτόματα τη ροή της κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο. 

Το εσωτερικό του Ford Kuga Graphite Tech Edition

Σχεδόν το 50% όλων των νέων Kuga παραγγέλθηκαν το 2022 με το Driver Assistance Pack, έναντι 40% το 2021. Η συγκεκριμένη σουίτα τεχνολογιών έχει σχεδιαστεί για να κάνει την οδήγηση λιγότερο απαιτητική με συστήματα που μπορούν να ακολουθούν αυτόματα τη ροή της κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο, να προειδοποιούν για οχήματα στο τυφλό σημείο του οδηγού, να προσαρμόζουν αυτόματα τη μέγιστη ταχύτητα σύμφωνα με τις αναρτημένες πινακίδες ταχύτητας, να επιτρέπουν hands-free ελιγμούς στάθμευσης και πολλά άλλα. 

Στάνταρ προσφέρεται επίσης το Technology Pack, που βοηθά τους οδηγούς να βλέπουν καθαρά το δρόμο με προβολείς LED οι οποίοι μπορούν να περιορίσουν αυτόματα την αντανάκλαση για τους άλλους χρήστες του δρόμου. Επίσης, ένα head-up display βοηθά τους οδηγούς να διατηρούν τα μάτια τους στο δρόμο, προβάλλοντας στο οπτικό τους πεδίο πληροφορίες όπως η ταχύτητα του οχήματος και οι οδηγίες πλοήγησης.

Το πίσω μέρος του Ford Kuga Graphite Tech Edition

Η ξεχωριστή νέα έκδοση προσφέρεται στους πελάτες αποκλειστικά με τον κινητήρα Plug-In Hybrid1 (PHEV) με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη το 2021 και το 2022 3. 


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top