MAZDA CX-5 2023: Με τιμές που ξεκινούν από 28.128 ευρώ 

Το ανανεωμένο MAZDA CX-5 διαθέτει το έξυπνο σύστημα MHybrid

Το ανανεωμένο MAZDA CX-5 2023

Το ανανεωμένο CX-5 διαθέτει βελτιώσεις στον σχεδιασμό αλλά και στην πρακτικότητα του οχήματος, με επιλογή λειτουργίας οδήγησης Mi-Drive, περαιτέρω βελτιώσεις δυναμικής οδήγησης και διευρυμένη γκάμα χαρακτηριστικών ασφαλείας. Το CX-5 κινείται από μια σειρά κινητήρων Skyactiv βενζίνης, με επιλογή είτε του μηχανικού εξατάχυτου Skyactiv-MT της Mazda, ή των εξατάχυτων αυτόματων κιβωτίων Skyactiv-Drive και την τελευταία γενιά του έξυπνου συστήματος 4κίνησης i-Activ (AWD), της Mazda. 

Το εσωτερικό του MAZDA CX-5 2023

Το έξυπνο σύστημα Mazda MHybrid της εταιρείας αποτελεί βασικό εξοπλισμό σε όλους τους βενζινοκινητήρες. Το ήπιο υβριδικό σύστημα διαθέτει ενσωματωμένη γεννήτρια – κινητήρας με ιμάντα (ISG), και μπαταρία ιόντων λιθίου 24 V. Εξασφαλίζει μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου ανακτώντας την ενέργεια που εκλύεται κατά την επιβράδυνση και τροφοδοτώντας το ISG, που λειτουργεί υποβοηθητικά στον κινητήρα εσωτερικής καύσεως. 

Το MAZDA CX-5 2023

Το CX-5 του 2023 διατηρεί όλα τα πρότυπα παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας που περιμένει κανείς από κάθε Mazda. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη σειρά προηγμένων τεχνολογιών ασφάλειας i-Activsense της εταιρείας, που υποστηρίζουν τον οδηγό, και προσφέρουν κορυφαίες στην κατηγορία, επιδόσεις ενεργητικής ασφάλειας. 

Το 2023 Mazda CX-5 είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο πωλήσεων MAZDA με τιμές να ξεκινάνε από 28.128 ευρώ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top