ΜΙΝΙ Countryman: Φωτογραφίες με καμουφλάζ της νέας γενιάς

Η λεκτρικό και τετρακίνητο κατά προτίμηση

ΜΙΝΙ Countryman 2023 φωτογραφίες καμουφλάζ

Tο ΜΙΝΙ Countryman συνεχίζει την προϊοντική επέλαση της μάρκας MINI στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.Με πέντε πόρτες και εσωτερικό για πολλαπλές χρήσεις, το μεγαλύτερο μοντέλο της νέας οικογένειας οχημάτων MINI οδηγεί τη μάρκα στην εποχή της ηλεκτροκίνησης χωρίς εκπομπές ρύπων. Με την προαιρετική κίνηση σε όλους τους τροχούς, το πανίσχυρο όχημα περιπέτειας εξασφαλίζει επίσης ασφαλή οδήγηση εκτός της... πεπατημένης.

Το νέο ηλεκτρικό MINI Countryman

Η νέα γενιά του μεγαλύτερου μοντέλου MINI είναι αμιγώς ηλεκτρική και απαλλαγμένη από εκπομπές ρύπων. Το MINI Countryman E αποδίδει 140 kW/191 hp, ενώ το MINI Countryman SE ALL4 είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα της μάρκας με κίνηση σε όλους τους τροχούς. Δύο εξαιρετικά ενσωματωμένες μονάδες κίνησης στον εμπρός και πίσω άξονα αποδίδουν μαζί ισχύ 230 kW/313 hp, συμπεριλαμβανομένου ενός στιγμιαίου μπουσταρίσματος.

Το νέο ηλεκτρικό MINI Countryman

Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 64,7 kWh. Με εκτιμώμενη αυτονομία περίπου 450 χιλιομέτρων, το MINI Countryman κινείται με την ίδια άνεση στο κέντρο των πόλεων όσο και σε μεγαλύτερες αποστάσεις σε επαρχιακούς δρόμους. Με το αμιγώς ηλεκτρικό MINI Countryman, η MINI διευρύνει περαιτέρω το ποσοστό των ηλεκτροκίνητων μοντέλων της. Σήμερα, ένα στα πέντε MINI είναι ήδη ηλεκτρικό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top