Voge 125R ΑΒS: Οδηγείται και με δίπλωμα Α1- Η τιμή στην Ελλάδα

Με εγγύηση χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων

Voge 125R ΑΒS τιμή Ελλάδα

Η πρώτη απόπειρα της Voge στις μοτοσυκλέτες με κινητήρα 125cc αφορά σε ένα μοντέλο που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει σε μια κατηγορία που διευρύνεται με γοργούς ρυθμούς.Το 125R συμπληρώνει την οικογένεια των γυμνών Voge και ανοίγει τις πόρτες της διασκέδασης ακόμα και σε νέους αναβάτες με δίπλωμα A1.

Τα όργανα της Voge 125R ΑΒS

Το 125R είναι εξοπλισμένο με έναν τελείως νέο κινητήρα, από το πρώτο έως και το τελευταίο του μπουλόνι. Υγρόψυκτος, μονοκύλινδρος 124,8cc, με τετραβάλβιδη κεφαλή και 2 ΕΕΚ, είναι προδιαγραφών Euro 5 και χαρακτηρίζεται τόσο από τις εξαιρετικά συμπαγείς διαστάσεις όσο και τις συνολικές του επιδόσεις. Με 15Hp/9.500rpm και 12Nm/8.500rpm και το κιβώτιο με τις 6 ταχύτητες στοχεύει  στην κορυφή της κατηγορίας.

Η νέα Voge 125R ΑΒS

Η διάθεση του 125R στη χώρα μας μόλις ξεκίνησε, με την τιμή του στα 2.795€. Διατίθεται σε δύο μοντέρνους χρωματικούς συνδυασμούς (μαύρο/κίτρινο - γαλάζιο/λευκό) και καλύπτεται από εγγύηση δύο ετών χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό. Για την απόκτησή του υπάρχει δυνατότητα αποπληρωμής σε 18 άτοκες δόσεις ή/και μέχρι 72 έντοκες χωρίς προκαταβολή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top