«Toyota Dream Car Contest»: Τα παιδιά ζωγραφίζουν

Τα έργα που θα ταξιδέψουν στον παγκόσμιο διαγωνισμό της

Toyota Dream Car Contest διαγωνισμός παιδιά

Με την ανάδειξη των κορυφαίων έργων ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο του αγαπημένου δημιουργικού θεσμού, «Toyota Dream Car Contest». Για 16η χρονιά, νικητές από την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον Διεθνή Διαγωνισμό Ζωγραφικής, μέσω του οποίου η TOYOTA καλεί κάθε χρόνο τα παιδιά να αποτυπώσουν τη δημιουργικότητά τους, σχεδιάζοντας το αυτοκίνητο των ονείρων τους.

Έτσι, από τις 15 Οκτωβρίου 2022 μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου 2023, εκατοντάδες μικροί ζωγράφοι έλαβαν μέρος στον ελληνικό διαγωνισμό «Toyota Dream Car Contest» που διοργάνωσε η Toyota Ελλάς, διεκδικώντας ένα από τα τρία βραβεία που δίνονται σε κάθε ηλικιακή κατηγορία: παιδιά έως και 7 ετών, παιδιά από 8 έως 11 ετών και παιδιά από 12 έως 15 ετών.

Οι νικητές κάθε κατηγορίας που επιλέχθηκαν από την κριτική επιτροπή, κέρδισαν ένα μοναδικό δώρο και ταυτόχρονα την ευκαιρία να διαγωνιστούν σε παγκόσμιο επίπεδο. Έτσι, σε επόμενο στάδιο, οι ζωγραφιές που ξεχώρισαν στον ελληνικό διαγωνισμό, θα συναγωνιστούν με τα επιλεγμένα έργα των υπόλοιπων χωρών, με τους νικητές του παγκόσμιου διαγωνισμού να ανακοινώνονται τον Αύγουστο 2023.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2004, η TOYOTA έχει λάβει περισσότερες από 8 εκατομμύρια συμμετοχές από όλο τον κόσμο στον διεθνή διαγωνισμό ζωγραφικής, που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς ζωγραφικής για παιδιά παγκοσμίως.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top