Το πρώτο σημείο που «προδίδει» τα χιλιόμετρα σε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο

Για να μην αγοράσεις φύκια για... μεταξωτές κορδέλες

μεταχειρισμένο αυτοκίνητο έλεγχος

Ρωτήσαμε έναν φίλο ειδικό στα μεταχειρισμένα να μας πει ποιος είναι ο πιο σύντομος τρόπος για να καταλάβουμε πόσα χιλιόμετρα έχει ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.΄Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που οι επιτήδειοι γυρίζουν πίσω το κοντέρ για να κρύψουν χιλιόμετρα.Βέβαια μπορείς να αντιληφθείς την απατεωνιά αν ανατρέξεις πλέον στους ελέγχους του ΚΤΕΟ ή ακόμη και να απευθυνθείς σε αντιπροσωπεία για να δεις την κατάσταση του μεταχειρισμένου που πρόκειται να αγοράσεις.

Όπως μας αποκάλυψε ο φίλος μπορείς να καταλάβεις πόσο μεταχειρισμένο είναι ένα αυτοκίνητο από την κατάσταση του τιμονιού και του λεβιέ. Ένα γυαλισμένο τιμόνι από την χρήση είναι ένα σημάδι ότι το αυτοκίνητο έχει όδηγηθεί για πάρα πολλά χιλιόμετρα συνήθως πάνω από 150.000 χιλιόμετρα.

Το ίδο συμπέρασμα βγαίνει και από το φθαρμένο τιμόνι και τον φθαρμένο λεβιέ ταχυτήτωνκαι τα φθαρμένα πεντάλ. Βέβια να τονίσουμε ότι πάντα υπάρχει εξαίρεση στον κανόνα αλλά είναι ένας ανέξοδος τρόπος για να...υποπτευθείτε ότι το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που πάτε να αγοράσετε δεν έιναι ευτό που σας παρουσιάζουν.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top