BMW Σειρά 5: Πότε έρχεται το νέο μοντέλο

Για πρώτη φορά και αμιγώς ηλεκτρική BMW i5

BMW Σειρά 5 2023 άφιξη

Σε λίγους μόλις μήνες, η όγδοη γενιά της BMW Σειράς 5 Sedan θα κάνει το ντεμπούτο της. Το νέο μοντέλο είναι πιο δυναμικό και πιο άνετο από ποτέ και αποτυπώνει μία νέα ερμηνεία της χαρακτηριστικής, κομψής, σπορ σχεδιαστικής φιλοσοφίας του. Άξια αναφοράς είναι επίσης: το BMW Operating System 8.5 με BMW Curved Display, οι καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες, και για πρώτη φορά, ένα αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, με την BMW i5.

Χάρη στην ευέλικτη αρχιτεκτονική του συστήματος μετάδοσης κίνησης, η νέα BMW Σειρά 5 Sedan μπορεί να προσφέρεται σε αμιγώς ηλεκτρικές και plug-in υβριδικές εκδόσεις, καθώς και με κινητήρες βενζίνης και diesel υψηλής απόδοσης με ήπια υβριδική τεχνολογία 48V. Στο ετήσιο συνέδριο του BMW Group για το 2023, ο Oliver Zipse, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της BMW AG, ανακοίνωσε ότι ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο Performance της BMW M GmbH θα συμπεριληφθεί επίσης στη νέα γκάμα της BMW Σειράς 5 Sedan από την άνοιξη του 2024.

Με την άφιξη της BMW i5 Sedan στην premium executive κατηγορία, και την BMW i5 Touring να ακολουθεί το 2024, το BMW Group θα συνεχίσει τη συστηματική επέκταση των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων που προσφέρει..Το παγκόσμιο λανσάρισμα της νέας BMW Σειρά 5 Sedan θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2023.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top