BMW iDrive; Νέα προηγμένη έκδοση του συστήματος

Με πιο εύκολο μενού

BMW iDrive νέα έκδοση

Το BMW Group προχώρησε στο επόμενο στάδιο εξέλιξης του συστήματος BMW iDrive. Μια νέα αρχική οθόνη με σαφή διάταξη των λειτουργιών διευκολύνει τη χρήση του BMW Curved Display. Η φιλοσοφία QuickSelect του συστήματος προσφέρει επιπρόσθετα μια βελτιωμένη δομή μενού που είναι εμπνευσμένη από ηλεκτρονικές συσκευές ευρείας κατανάλωσης.

Η νέα αρχή zero-layer σημαίνει ότι όλες οι σχετικές λειτουργίες και πληροφορίες εμφανίζονται σε ένα μόνο επίπεδο, καθιστώντας δυνατή την επιλογή μιας επιθυμητής λειτουργίας χωρίς να απαιτείται η χρήση ενός υπομενού. Αντί αυτού, τα live widgets εμφανίζονται σε κάθετη διάταξη στην πλευρά του οδηγού στο περιβάλλον εργασίας χρήστη. Αυτά τα εικονίδια λειτουργιών μπορούν να επιλέγονται με μια κίνηση του δακτύλου (swipe) και επίσης να διαμορφώνονται μεμονωμένα. Η λειτουργία QuickSelect καθιστά δυνατή την άμεση επιλογή προγραμμάτων ψυχαγωγίας, λιστών επαφών και ρυθμίσεων του οχήματος, την έναρξη επικοινωνίας με τον προσωπικό βοηθό BMW Intelligent Personal Assistant ή την ενεργοποίηση άλλων επιλογών μενού, όλα με το άγγιγμα. Και αφού επιλεγούν οι σχετικές ρυθμίσεις, ένα γρήγορο άγγιγμα του εικονιδίου home στο κάτω άκρο της οθόνης αρκεί για να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη.

Το νέο BMW iDrive είναι ζωτικής σημασίας καθώς εξασφαλίζει την συγκέντρωση και ασφάλεια του οδηγού πίσω από το τιμόνι εμφανίζοντας τις σωστές πληροφορίες στο σωστό σημείο. Το νέο σύστημα BMW iDrive θα εισαχθεί σταδιακά στα τρέχοντα μοντέλα κατά τη διάρκεια του 2023.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top