Ford Puma ST Powershift: Σας διευκολύνει στην οδήγηση 

Με εξηλεκτρισμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 

Η Ford αποκάλυψε σήμερα το νέο Puma ST Powershift 1, το οποίο τροφοδοτείται από την ισχυρότερη έκδοση όλων των εποχών του πολυβραβευμένου κινητήρα 1.0L EcoBoost της Ford. 

Στο εσωτερικό, τα στάνταρ χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν σπορ καθίσματα εξελιγμένα από την Ford Performance, φινιρισμένα με premium συνθετικό υλικό Sensico με δερμάτινη αίσθηση, βάση ασύρματης φόρτισης, θερμαινόμενο παρμπρίζ Quickclear, εμπρός και πίσω αισθητήρες στάθμευσης, υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής, μόντεμ FordPass Connect, 7 και σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας SYNC 3 της Ford, 8 συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto.Οι διαθέσιμες τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού περιλαμβάνουν Pre-Collision Assist με Active Braking, 4 Active Park Assist, 4 Cross Traffic Alert με Active Braking, 4 και Intelligent Speed Limiter.


Αναβαθμισμένος με τη χρήση ήπιας υβριδικής τεχνολογίας 48V ώστε να αποδίδει μέγιστη ισχύ 170 PS και μέγιστη ροπή 248 Nm 2, o πολυβραβευμένος κινητήρας του 1,0 λίτρου συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη Ford Powershift με χειριστήρια αλλαγών στο τιμόνι, παντρεύοντας άψογα την δυναμική οδηγική εμπειρία με την καθημερινή χρηστικότητα. 

Σε συνδυασμό με τη μοναδική ρύθμιση λογισμικού του υπερτροφοδοτούμενου, τρικύλινδρου βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού, επιτυγχάνεται αύξηση της μέγιστης ισχύος κατά σχεδόν 10% σε σύγκριση με τον 1.0L EcoBoost Hybrid των 155 PS. Αποδίδοντας έως και 170 PS στις 5.750 σ.α.λ. και ροπή έως 248 Nm στις 3.000 σ.α.λ., το Puma ST Powershift παράγει ακριβώς τη διπλάσια ισχύ ανά λίτρο από το Focus ST170 του 2002.

Το  νέο Puma ST Powershift καθιστά τις οδηγικές εμπειρίες της Ford Performance προσιτές προσφέροντας επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 7,4 δευτερόλεπτα σε συνδυασμό με κατανάλωση καυσίμου 6,3 l/100 km και εκπομπές CO2 144 g/km. 

Το Puma ST Powershift εισάγει το νέο, αποκλειστικό για μοντέλα ST εξωτερικό χρωματισμό Azura Blue, ο οποίος συγκαταλέγεται ανάμεσα σε έξι συνολικά επιλογές. Το γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα για την οροφή είναι διαθέσιμο, ενώ στάνταρ είναι τα πλαίσια της μάσκας, τα πλευρικά διακοσμητικά, τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών και η πίσω αεροτομή οροφής, όλα σε μαύρο επίσης χρώμα. Το SUV προσφέρει επιπρόσθετα φινίρισμα Magnetite στις στάνταρ ζάντες αλουμινίου των 19 ιντσών. 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top