Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid Q4: Αναλυτικά οι τιμές στην Ελλάδα

Το πρώτο Plug-in Hybrid στην ιστορία της Ιταλικής μάρκας

Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid Q4 τιμές Ελλάδα

Με την κορυφαία έκδοση Veloce και την περιορισμένης παραγωγής Edizione Speciale ξεκινά η διάθεσή της Tonale Plug-in Hybrid Q4 στην Ελληνική αγορά.Το πρώτο Plug-in Hybrid στην ιστορία της Ιταλικής μάρκας, προσφέρει υψηλή απόδοση 280 ίππων, δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά για έως 80χλμ. και το κορυφαίο σύστημα τετρακίνησης Q4.


Εφοδιασμένη με μια σειρά προηγμένων τεχνικών λύσεων, η γκάμα της Tonale, με την εφαρμογή του αποκλειστικού Plug-in Hybrid Q4 συστήματος, αποκτά την πλέον ολοκληρωμένη έκφρασή της.Στα μέσα του τρέχοντος έτους, η γκάμα της Tonale Plug-in Hybrid Q4 θα ολοκληρωθεί και με τις υπόλοιπες εκδόσεις εξοπλισμού που προσφέρονται ήδη με τους υβριδικούς κινητήρες βενζίνης (1.5MHEV 130 και 160VGT) και diesel (1.6MTJ 130). 


Η Tonale Plug-in Hybrid Q4 είναι άμεσα διαθέσιμη για παραγγελίες στην Ελληνική με τις δύο κορυφαίες εκδόσεις Veloce (58.100 εύρω) και Edizione Speciale (55.900 ευρώ – περιορισμένης παραγωγής). Στα μέσα του έτους, αναμένεται να συμπληρωθεί η γκάμα της Tonale Plug-in Hybrid Q4 και με τις υπόλοιπες εκδόσεις εξοπλισμού που είναι ήδη διαθέσιμες με τους υβριδικούς κινητήρες βενζίνης (1.5MHEV 130 και 160VGT) και diesel (1.6MTJ 130). Όλες οι εκδόσεις της Tonale καλύπτονται από 4ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως και 160.000χλμ. (8ετής έως 160.000χλμ. για τη μπαταρία του plug-in hybrid συστήματος).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top