BMW: Γίνεται αυτόνομη στα συστήματα e - drive

Φτιάχνει μόνη της μπαταρίες και εξαρτήματα για ηλεκτρικά αυτοκίνητα

BMW συστήματα e - drive μπαταρίες παραγωγή

Προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση για ικανότητα παραγωγής εξαρτημάτων που προορίζονται για την κατασκευή συστημάτων μετάδοσης κίνησης, το BMW Group βασίζεται σε ένα παγκόσμιο δίκτυο παραγωγής. Οι μπαταρίες υψηλής τάσης και τα εξαρτήματά τους για όλη τη γκάμα των ηλεκτροκίνητων οχημάτων BMW και MINI κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις παραγωγής μπαταριών της εταιρείας στο Dingolfing, στη Λειψία και στο Regensburg (Γερμανία), καθώς και στο Spartanburg (ΗΠΑ) και στη Shenyang (Κίνα). Υπάρχει επίσης μία τοπική παραγωγή μπαταριών υψηλής τάσης στην Ταϋλάνδη, για το εργοστάσιο του Rayong.

Στο Μόναχο, το BMW Group λειτουργεί ένα πιλοτικό εργοστάσιο e-drive και ένα Κέντρο Αριστείας Κυψελών Μπαταριών (Battery Cell Competence Centre), όπου οι διαδικασίες δημιουργίας κυψελών μπαταριών αναλύονται πλήρως, και οι τεχνολογίες για τις διαδικασίες παραγωγής τελειοποιούνται. Λίγο έξω από το Μόναχο, το BMW Group σύντομα θα εγκαινιάσει ένα Κέντρο Αριστείας Κατασκευής Κυψελών (Cell Manufacturing Competence Centre).

Η νέα εγκατάσταση που βρίσκεται στο Parsdorf, ανατολικά της πόλης, θα είναι ένα πιλοτικό εργοστάσιο για την παραγωγή κυψελών μπαταριών. Αυτό θα αποτελέσει πρότυπο για τη μαζική παραγωγή των κυψελών μπαταριών ιόντων λιθίου και θα επαληθεύσει τη βιωσιμότητα της παραγωγής μεγάλης κλίμακας, κυρίως όσον αφορά την ποιότητα, το χρόνο και τα κόστη.

Στο Dingolfing και στο εργοστάσιο του BMW Group στο Landshut, το BMW Group κατασκευάζει ηλεκτροκινητήρες στο Κέντρο Αριστείας για την Παραγωγή Συστημάτων E-Drive. Το περίβλημα για το πλήρως ενσωματωμένο σύστημα e-drive πέμπτης γενιάς κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του BMW Group στο Steyr.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top