Τα νέα δαχτυλίδια της Audi: Αυτό είναι το νέο σήμα

Περισσότερη καθαρότητα, μεγαλύτερη διακριτικότητα, περισσότερη συνέπεια

Audi νέο σήμα δακτυλίδια

Το σύνθημα της Audi ήταν και παραμένει «Vorsprung durch Technik», δείχνοντας την δέσμευση της μάρκας για την καινοτόμο κινητικότητα. Μια υπόσχεση που τα τέσσερα δαχτυλίδια του σήματος της εταιρείας, αντανακλούν μέσα από έναν μοντέρνο σχεδιασμό. Τώρα αυτά τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των αυτοκινήτων της Audi έχουν επανεξεταστεί πλήρως. 

Ο André Georgi σπούδασε μηχανικός αυτοκινήτων και ολοκλήρωσε το δεύτερο πτυχίο του με κατεύθυνση στο σχεδιασμό μεταφορών. Ξεκίνησε την καριέρα του στην AUDI AG πριν από περισσότερα από 20 χρόνια. Τα πρώτα δέκα χρόνια, ο Georgi εργάστηκε στο τμήμα Εξωτερικής Σχεδίασης, όπου ήταν υπεύθυνος για τους προβολείς και τα πίσω φώτα. Αργότερα, ηγήθηκε του Product Design στο Design Studio στο Μόναχο. Ο Georgi ασχολείται με την εσωτερική διακόσμηση από το 2017, επικεφαλής της ομάδας Interface και επέβλεψε τον επανασχεδιασμό των δαχτυλιδιών.

Georgi: Τα δαχτυλίδια από χρώμιο που υπάρχουν σήμερα αντιπροσωπεύουν υψηλή ποιότητα, καθώς από μόνο του το υλικό μεταφέρει αυτό το μήνυμα. Αλλά πιστεύουμε ότι βρήκαμε το «νέο χρώμιο»: Η διαύγεια των νέων ασπρόμαυρων δαχτυλιδιών κάνει την εταιρική μας ταυτότητα αδιαμφισβήτητη. Το λεπτό μαύρο περίγραμμα γύρω από τους δακτυλίους δημιουργεί μια σταθερή, κορυφαίας ποιότητας εμφάνιση, ανεξάρτητα από το χρώμα του αυτοκινήτου ή την σχεδίαση στη του ψυγείου. Και οι πελάτες μπορούν να συνεχίσουν να επιλέγουν τα νέα μας δαχτυλίδια σε μαύρο χρώμα. Για να επιτύχουμε αυτή την συγκεκριμένη παραλλαγή, το λευκό αντικαθιστά στα δαχτυλίδια ένα σκούρο γκρι που μοιάζει με γυαλιστερό μαύρο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top