Ducati Multistrada V4 Rally: Ιδανική για μακρινά ταξίδια 

Πότε έρχεται στην Ελλάδα

Ducati Multistrada V4 Rally παρουσίαση άφιξη Ελλάδα

Η Multistrada V4 Rally είναι η ιδανική μοτοσυκλέτα για ταξίδια με συνεπιβάτη, καθώς έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αναβαθμίζει την άνεση που παρέχει τόσο για τον αναβάτη όσο και για τον επιβάτη. Η έγχρωμη οθόνη TFT 6,5 ιντσών προσφέρει λειτουργίες πλοήγησης χάρτη χάρη στην εφαρμογή Ducati Connect. Η εφαρμογή αυτή υποστηρίζει την χρήση κινητού τηλεφώνου για απάντηση κλήσεων ή ακρόαση μουσικής, σε συνδυασμό με το κράνος το οποίο μπορεί να εξοπλιστεί με σύστημα ενδοεπικοινωνίας.


Ο κινητήρας V4 Granturismo των 1.158 cc αποδίδει 170 ίππους (125 kW) στις 10.750 rpm και 121 Nm (12,3 kgm) στις 8.750 rpm, με ιδιαίτερα γραμμική καμπύλη ροπής για να εξασφαλίζει ομαλή και προοδευτική απόκριση σε όλη την κλίμακα των στροφών. Η νέα Multistrada V4 Rally εισάγει επίσης ένα νέο σύστημα απενεργοποίησης της πίσω συστοιχίας κυλίνδρων, μια τεχνική λύση που κάνει ντεμπούτο για πρώτη φορά στον κόσμο σε μοτοσυκλέτα παραγωγής με δυνατότητα απενεργοποίησης και εν κινήσει.

Η λειτουργία Minimum Preload, που έχει ήδη εμφανιστεί στη Multistrada V4 S του 2022, επιτρέπει στον αναβάτη να χαμηλώνει τη μοτοσυκλέτα όταν σταματά ή όταν οδηγεί σε χαμηλή ταχύτητα, ελαχιστοποιώντας την προφόρτιση του αμορτισέρ. Για να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες της Multistrada V4 σε κάθε είδους διαδρομή, η Ducati έχει αναπτύξει τέσσερα προγράμματα οδήγησης (Sport, Touring, Urban και Enduro). Η Multistrada V4 υπήρξε η πρώτη μοτοσυκλέτα στον κόσμο εξοπλισμένη με μπροστινό και πίσω σύστημα ραντάρ που υποστηρίζει το Adaptive Cruise Control (ACC), το οποίο κάνει την οδήγηση λιγότερο κουραστική στα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Υπήρξε επίσης πρωτοπόρος και στο σύστημα Blind Spot Detection (BSD), το οποίο εντοπίζει  την παρουσία των οχημάτων που πλησιάζουν στην τυφλή γωνία των καθρεπτών και ειδοποιεί τον αναβάτη.


 
Η νέα Ducati Multistrada V4 Rally αναμένεται στην Ελλάδα τον Απρίλιο 2023 σε δύο χρώματα: Ducati Red και Brushed Aluminium & Matt Black, με μαύρες ακτίνες και για τα δύο χρώματα. Η νέα Multistrada V4 Rally - όπως όλα τα μοντέλα  Ducati καλύπτεται από την εργοστασιακή εγγύηση "4Ever Ducati", που ισχύει για 4 χρόνια με απεριόριστα χιλιόμετρα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top