Ducati Streetfighter V4 Lamborghini: Για...λίγους

Η αυστηρά περιορισμένη έκδοση

Ducati Streetfighter V4 Lamborghini παρουσίαση

Κατευθείαν από την καρδιά της Motor Valley, στο περίφημο σύμπλεγμα του Γκραν Πρι του San Marino and Rimini Riviera, η Ducati Streetfighter V4 Lamborghini έκανε την επίσημη πρεμιέρα της στο διεθνές κοινό Διατηρώντας ως βάση την Panigale V4 S του 2023 και ενσωματώνοντας στοιχεία που χαρακτηρίζουν το DNA της Lamborghini, η Ducati δημιούργησε ένα σούπερ αποκλειστικό μοντέλο μειωμένης παραγωγής. Η μοτοσυκλέτα θα παραχθεί σε μια αριθμημένη σειρά που περιορίζεται στις 630 + 63 μονάδες και επαναδιατυπώνει τις σχεδιαστικές και τεχνολογικές ιδέες που εμφανίστηκαν και εντυπωσίασαν στη Lamborghini Huracán STO.


Το Ducati Streetfighter V4 Lamborghini διαθέτει πολλά ακόμα ακριβά εξαρτήματα: ρυθμιζόμενα μαρσπιέ για τον αναβάτη κατασκευασμένα από γυαλισμένο αλουμίνιο billet, ελαφρύ μοχλό για τα φρένα και τον συμπλέκτη από αλουμίνιο, ενώ υπάρχουν προστατευτικά φτέρνας, βάσεις σέλας, καλύμματα για το ταμπλό και τον διακόπτη ανάφλεξης, καθώς και προστασία γραναζιού, όλα κατασκευασμένα από ειδικό ανθρακόνημα το οποίο χρησιμοποιείται στο υπόλοιπο αεροδυναμικό πακέτο της μοτοσυκλέτας.

Θα κατασκευαστούν 630 μονάδες από την του Ducati Streetfighter V4 Lamborghini σε χρώμα Verde Citrea και Arancio Dac, ένας αποκλειστικός συνδυασμός που έχει δημιουργηθεί για την Huracán STO. Εκτός από τις 630 μονάδες σε απόχρωση Verde Citrea/Arancio Dac, η Ducati προσφέρει μια ακόμη πιο αποκλειστική σειρά 63 μοτοσυκλετών, που ονομάζεται Speciale Clienti και η οποία είναι θα διαθέσιμη αποκλειστικά σε 63 πελάτες της Lamborghini. Οι πελάτες αυτοί, σε άμεση συνεργασία με το Centro Stile Ducati, θα μπορούν να διαμορφώσουν τη Ducati Streetfighter V4 Lamborghini Speciale Clienti με τα πλαστικά και τις ζάντες ακριβώς στις ίδιες αποχρώσεις που έχει και η Lamborghini τους. 


Στην καρδιά της Ducati Streetfighter V4 Lamborghini βρίσκεται ο κινητήρας Desmosedici Stradale 1.103 cc με ισχύ 208 ίππων (πιστοποίηση Euro5), ο οποίος διαθέτει αντίθετα περιστρεφόμενο εκκεντροφόρο, τέσσερις βαλβίδες ανά κύλινδρο με δεσμοδρομικό σύστημα και ανάφλεξη TwinPulse, η οποία προέρχεται από το MotoGP. Στην Ducati Streetfighter V4 Lamborghini, ο κινητήρας συνοδεύεται από ξηρό συμπλέκτη, όπως στα Ducati MotoGP και Superbike.

Το αλουμινένιο μπροστινό πλαίσιο χρησιμοποιεί τον κινητήρα ως δομικό στοιχείο. Οι αναρτήσεις είναι ημιενεργές Öhlins Smart EC 2.0, ενώ το σύστημα πέδησης Brembo εφοδιάζεται με δαγκάνες Stylema και δίσκους 330 mm. Το αεροδυναμικό πακέτο, που βασίζεται σε φτερά κατασκευασμένα από ανθρακονήματα τα οποία είναι ενσωματωμένα στα πλαϊνά καπάκια του ρεζερβουάρ, σταθεροποιεί τη μοτοσυκλέτα σε υψηλές ταχύτητες χωρίς συμβιβασμούς στην ευελιξία και την ευκολία στον χειρισμό. Το βάρος είναι 197,5 kg.Οι παραδόσεις της Ducati Streetfighter V4 Lamborghini θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο του 2023.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top