Ηλεκτρική φόρτιση οχημάτων: Δίκτυο της nrg και στον «Μασούτης»

Νέο δίκτυο 150 θέσεων!

Η nrg και η αλυσίδα σουπερμάρκετ «Μασούτης» ενώνουν τις δυνάμεις τους διαμορφώνοντας ένα νέο δίκτυο 150 θέσεων ηλεκτρικής φόρτισης οχημάτων. 

nrg: Ανάπτυξη μεγάλου δικτύου φορτιστών σε σούπερ μάρκετ

Μελλοντικά, οι δύο εταιρίες σκοπεύουν να αναπτύξουν τη συνεργασία τους, δημιουργώντας επιπλέον θέσεις φόρτισης και τοποθέτησης ταχυφορτιστών σε επιλεγμένα σημεία.

Η nrg φορτίζει το μέλλον με το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα

Tο ταξίδι της ηλεκτροκίνησης γίνεται πραγματικότητα με την nrg και το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών incharge στην Ελλάδα, στο οποίο πλέον προστίθεται και η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Μασούτης.

nrg - Μασούτης: θέσεις ηλεκτρικής φόρτισης οχημάτων 2

nrg - Μασούτης: θέσεις ηλεκτρικής φόρτισης οχημάτων

«Προχωρούμε άμεσα από κοινού στη δημιουργία 150 νέων θέσεων φόρτισης σε 70 καταστήματα του δικτύου. Στην αμέσως επόμενη φάση θα προχωρήσουμε από κοινού στην τοποθέτηση νέως θέσεων φόρτισης καθώς στη δημιουργία θέσεων ταχυφορτιστών σε επιλεγμένα σημεία των δικτύων», ανέφερε ο εμπορικός διευθυντής της nrg, Φώτης Οικονομίδης.

Σε επόμενο στάδιο, οι θέσεις φόρτισης της nrg στα σούπερ μάρκετ «Μασούτης» αναμένεται να φτάσουν τις 300.

«Στόχος μας είναι να καταφέρουμε έως το τέλος του έτους να δώσουμε δυνατότητες φόρτισης ηλεκτρικών και ιβριδικών αυτοκινήτων, τόσο σε μεγάλα καταστήματα πλησίων του εθνικού οδικού δικτύου, όσο και σε μικρά και μεσαία καταστήματα εντός αστικού ιστού έτσι ώστε κάποιος να μπορει να φορτίσει το αυτοκίνητο του καθ΄όλη τη διάρκεια του 24ωρου», επεσήμανε ο τεχνικός διευθυντής της «Μασούτης», Ευάγγελος Καμπέρης.

Οι φορτιστές του δικτύου incharge ανήκουν στους πλέον προηγμένους φορτιστές στην Ευρώπη, ικανοί να φορτίσουν ένα ηλεκτροκίνητο όχημα έως και στο 80% της δυναμικής του, σε λιγότερο από μισή ώρα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 
 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top