Σε ποιο μοντέλο ανήκει αυτό το εσωτερικό

Υψηλή τεχνολογία και ποιότητα

Kia EV6 εσωτερικό

Οι διπλές καμπύλες οθόνες των 12,3 ιντσών του συστήματος infotainment παρέχουν όλες τις λειτουργίες για την οδήγηση, τη συνδεσιμότητα και την ψυχαγωγία με απόλυτη ευκρίνεια. Η απλή γλώσσα σχεδίασης της ευρείας οθόνης και του ταμπλό εξασφαλίζουν στο εσωτερικό μια αίσθηση υψηλής τεχνολογίας. Ένα εργονομικό τιμόνι δύο ακτίνων περιλαμβάνει έναν αποκλειστικό επιλογέα GT Drive Mode, που επιτρέπει στους οδηγούς να έχουν εύκολη πρόσβαση και να προσαρμόζουν την οδηγική τους εμπειρία.

Η εσωτερική σχεδίαση επωφελείται από τη χρήση της ειδικά εξελιγμένης πλατφόρμας E-GMP της Kia. Παρά τις κόμπακτ εξωτερικές διαστάσεις του EV6 GT, το μεταξόνιο των 2.900 mm και το επίπεδο δάπεδο έχουν ως αποτέλεσμα ένα εσωτερικό ανάλογο με αυτό πολλών μεσαίου μεγέθους SUV, εξασφαλίζοντας έτσι εξαιρετικές δυνατότητες ταξιδιού.

Τους επιβάτες καλωσορίζει ένα σετ καθισμάτων μπάκετ με επένδυση από σουέτ που παρέχουν πολύ καλή στήριξη κατά τη διάρκεια της γρήγορης οδήγησης και άνεση στις μεγάλες αποστάσεις. Τα μεταλλικά λογότυπα GT και οι πράσινες λεπτομέρειες συμβάλλουν στη σύγχρονη και υψηλής τεχνολογίας εμφάνισή τους. Το εσωτερικό του EV6 GT διαθέτει υλικά κορυφαίας ποιότητας, ενώ οι σπορ πινελιές δημιουργούν μια δυναμική αίσθηση.

Το EV6 GT προσφέρει έξυπνη και ευέλικτη διαμόρφωση του εσωτερικού του και πληθώρα χώρων αποθήκευσης μαζί με 480 λίτρα (VDA) χώρου αποσκευών με τα καθίσματα της δεύτερης σειράς στη θέση τους. Με τα καθίσματα της δεύτερης σειράς αναδιπλωμένα, η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ αυξάνεται στα 1.260 λίτρα. Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης ένα μπροστινό πορτμπαγκάζ που παρέχει επιπλέον 20 λίτρα αποθηκευτικού χώρου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top