Abarth 595: Η τιμή στην Ελλάδα 

Με πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης

Abarth 595 τιμή Ελλάδα

Η Abarth με τη νέα βασική έκδοση του 595 διαθέτει τα σπορ καθίσματα της Abarth, οι ζάντες ελαφρού κράματος των 16’’, οι διπλές χρωμιομένες εξατμίσεις, οι αναρτήσεις της Koni, το Turbo της Garrett, αλλά και οι διάτρητοι εμπρός αεριζόμενοι δίσκοι, δηλαδή όλα εκείνα τα στοιχεία που θα επιτρέψουν στον οδηγό να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τους 165 ίππους του κινητήρα 1.4 Τ-Jet.

Με το βασικό εξοπλισμό να είναι πλήρης, η Abarth δίνει επιπλέον τη δυνατότητα στους αγοραστές να έχουν μια ευρεία γκάμα επιλογών, ώστε να δημιουργήσουν το δικό τους μοναδικό 595. Επιπλέον των μεμονωμένων στοιχείων που είναι διαθέσιμα, οι σχεδιαστές και μηχανικοί της μάρκας εξέλιξαν και δύο πακέτα, που εστιάζουν στα δύο βασικά χαρακτηριστικά της μάρκας, το πακέτο F με έμφαση στην απόδοση και το πακέτο Turismo με έμφαση στο στιλ.  

H νέα «βασική» έκδοση του Abarth 595 είναι άμεσα διαθέσιμη με 22.500 ευρώ και 4ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως και 160.000 χλμ., αποτελώντας μια αυθεντική πρόταση για την είσοδο στο μαχητικό πνεύμα του Carlo Abarth. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top